Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Diody w górnej lampce z B5 do B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powinna sie swiecic klamka z drzwi wejsciowych do domu a nie do auta

:polew: j**any :naughty::kox: dobry tekst, nad tym jeszcze Audi nie pomyślało, zrób patent na to i sprzedaj jakiemuś koncernowi :)

pospawam klamke w ksztalcie logo Audi :>[br]Dopisany: 30 Grudzień 2008, 12:06_________________________________________________

HiRide fis nie wypluwa błędów oświetlenia wew kabiny :decayed:

to dziwne bo wszystkie zarowki swieca zadna nie spalona a jak wciskam "check" to wywala dwa razy spalona zarowke-najpierw duza zarowka a potem mala przekreslona (albo na odwrot)

Opublikowano

a sprawdzałeś oświetlenie tablicy ?

Opublikowano

a sprawdzałeś oświetlenie tablicy ?

hymm :mysli:

dzis sprawdze.Ale czy wtedy nie byloby pojedynczego pikniecia po przekreceniu kluczyka?

Opublikowano

No i pozamiatane! 10 min roboty. :notworthy: dla AUDI za klik klik :good: nawet takie specjalne prowadzenie dla kabelów jest :> Dziurki przewiercone i teraz jest LUX :banan2: Diody święcą jak by były tam od nowości :naughty:

Opublikowano

No i pozamiatane! 10 min roboty. :notworthy: dla AUDI za klik klik :good: nawet takie specjalne prowadzenie dla kabelów jest :> Dziurki przewiercone i teraz jest LUX :banan2: Diody święcą jak by były tam od nowości :naughty:

wklejaj fotke :naughty:

Opublikowano

Nie wkleje bo z wklejaniem to jest tu patologia jak cholera :gwizdanie:

Cuber były juz gdzieś powklejane fotki jak to wygląda (o mam :naughty: dzieki za fotki Malik) na przedostatnim zdjęciu widać jak oświetla konsole :)

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_instalacja_kierownicy_od_audi_r8tt-t30102.0.html

Opublikowano

Cuber były juz gdzieś powklejane fotki jak to wygląda (o mam :naughty: dzieki za fotki Malik) na przedostatnim zdjęciu widać jak oświetla konsole :)

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_instalacja_kierownicy_od_audi_r8tt-t30102.0.html

Ha ha :polew: dobre :polew:

Jak to wygląda u Malik-a no Malik super :good: :good:

Opublikowano

chciałem byś swoje wkleił :naughty:

ps. wiem jak to wygląda heheheh

Opublikowano

Domyślam sie ze wiecie jak to wygląda ale chciałeś foto to dostałeś hehe :polew: :polew:

Opublikowano

carnivore1

wyczytałem jakiś czas temu na naszym forum tylko nie pamiętam gdzie, że można przełożyć diody z lampki od B5 do B6

Ja wiem gdzie to przeczytałeś :polew:

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_all_montaz_podswietlanych_kratek_nawiewow_element_pakietu_oswietlenie-t20727.0.html

a co do układu świecącego to jest on dostępny osobno w ASO i kosztuje po rabacie ~40 zł blende lampki też można zmienić ~70zł lub przewiercić...

diodauk6.th.jpg

kolego a mógłbyś zobaczyć w Etce co to jest za element z numerem 9 i jaki ma numer katalogowy bo zastanawiam się czy samemu wiercić otwory na diody czy kupić ten gotowy element :mysli::hi:

Opublikowano

bobusiek , wierć otwory , bardzo prosta czynność szkoda kasyna nowy element :gwizdanie:

Opublikowano

Może i masz racje co samemu zrezane to większa satysfakcja :drool: :drool: :drool:

Opublikowano

Wierć otwory, są tam miejsca zaznaczone bo audi myśli o takich majstrach jak my :kox:

No ja niestety rabatu nie mam w ASO i płaciłem 49,97zł :disgust: ale ogólnie kasa warta tego bajeru :good:

Opublikowano

Już diody zamówione w skodzie ale będą dopiero za rok :polew::naughty:

Opublikowano

a ile sobie skoda za to liczy? np.kosz do rns-e w skodzie ~ 50 zeta

Opublikowano

kokos155 chyba Ci 1 w cenie uciekła :polew:

Opublikowano

bobusiek , wierć otwory , bardzo prosta czynność szkoda kasyna nowy element :gwizdanie:

dokładnie tylko pyk pyk i juz :)

szkoda 70 zł :) na ten plastik w ASO bo i tak nikt tego nie zobaczy ;P

Opublikowano

A ja nie mam miejsca na diody bo mam taką lampke :confused4:0bec0d6a75cc872am.jpg

Mogę coś z tym zrobić - wymienić ją na inną???

Opublikowano

a ile sobie skoda za to liczy? np.kosz do rns-e w skodzie ~ 50 zeta

szczerze Ci powiem że zamówiłem z odbiorem na 5 styczeń ale zapomniałem zapytać ile kosztuje, myślę że nie więcej niż w ASO :mysli:

Opublikowano

kokos155 chyba Ci 1 w cenie uciekła :polew:

nic mi nie ucieklo,dzwonilem do AUDI-AUTOVIVA-170 ZETA, a w SKODZIE-AUTOWIMAR POWIEDZIELI MI~50 ZETA,serio,pytalem goscia dwa razy czy sie nie pomylil