Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wybite zamki, jak wejść do auta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, włamali mi się po raz drugi do auta i tym razem wybili zamki z obu stron i uszkodzili ten od bagażnika. Klikając pilotem auto mi się nie chce otworzyć, a zatrzasnąłem tam telefon i dokumenty... czy ktoś ma jakiś pomysł jak się do niego dostać?

Opublikowano

A tylnie drzwi sie nie otwieraja?

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Są firmy, które profesjonalnie włamują się do samochodów. Nie wiem, jak w przypadku uszkodzonych zamków, ale możesz spróbowac.

Opublikowano

No nic się nie otwiera... zamknęło się i koniec...

Orientujecie się czy jak wyciągnie sie jakimiś szczypcami te bolce do zamykania/otwierania co są w drzwiach to się to otworzy?

Opublikowano

Niewiem czy tak samo jak w passacie .jest u ciebie chydruliczny centralny .jezeli tak to masz problem bo bedzie tak dzialal ze nie otworzysz pompka blokuje otwarcie.

A probowales zamek rozwiercic do konca i wtedy otworzyc

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Otworzyłem poprzez pociągnięcie rygla do góry. Rozebrałem to i niestety ale mam zerwane w obu zamkach zaczepy tego elementu w którym trzyma się ta wkładka zamka. Muszę w związku z tym wymienić ten element, do niego dochodzą dwa przewody... ETKA podaje, że jest to jakiś mikroprzełącznik dla pojazdów z systemem antywłamaniowym, ale ja nie mam żadnego systemu antywłamaniowego - a raczej nic mi o żadnym nie wiadomo, od czego to może być i gdzie to można kupić? Czy ktoś wie może gdzie kupić niedrogo także wkładkę z kluczykiem?

Opublikowano

Mikrowyłącznik daje sygnał do pompki aby zamykała pozostałe drzwi, w czasie przekręcenia kluczyka.

W niektórych autach był również alarm, dlatego etka tak podaje

Wkładkę szukaj na allegro, tylko wiadomo bedzie inny klucz stacyjka, zamek drzwi

Można kupić komplet np:

Stacyjka kluczyk wkładka zamek Audi A4 B5 (4291846843) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Muszę wymienić chociaż jeden mikrowyłącznik. Wie ktoś czy gdziekolwiek można kupić jakieś bębenki/wkładki z kluczykiem najlepiej nieoryginalne?