Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Jutro koniec świata???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i co?wiadomo juz cos,bo przegapilem wszystkie wiadomosci...?

Opublikowano

Powinni przeczytac Biblie a nie budowac jakies zderzaki.. :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tak, pare godzin temu byl koniec swiata

;( i co teraz bedzie z forum,piwem i cala reszta.... ;(

Opublikowano

Nie będzie.Kononowicz zlikwiduje wszystko :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: a Kononowicz bedzie?

tak, on zostaje :gwizdanie:
Opublikowano

Wiadomo co i jak ?? Mi ostatnio obraził się telewizor bo go nie włączam :disgust:

Opublikowano

Ludziom to się już w głowach przewraca

Opublikowano

Nie będzie.Kononowicz zlikwiduje wszystko :polew:

Konon wpadnie i powie.....Co tu sie dzieje sie??? co sie stało sie?? :polew:

Opublikowano

heheheh. Poświęcam na ten temat sporo czasu wolnego. nadrobiłem chyba wszystkie przespane lekcje w szkole :) Mam nadzieję, że im się uda. Cokolwiek stworzą potem, i tak dostęp do tego będzie miała garstka ludzi. Najbardziej sprzyjająca hipoteza mówi, że przy powstaniu czarnej dziury mamy 2 lata życia - jeżeli przemieszczac się ona będzie w stronę jądra Ziemi:)

Opublikowano

Z tym końcem Świata to narazie sobie żartujemy ale zbliża się rok 2012,a wraz z nim zbliża się do Ziemi planeta Nibiru. Wpiszcie sobie w google hasło Nibiru i poczytajcie troche - bardzo ciekawy temat. Może nas coś jednak uratuje przed zagładą - zobaczcie interesujący materiał

Opublikowano

w 2012 to mamy mieć Mistrzostwa i to dopiero może być "katastrofa"

Opublikowano

Z tym końcem Świata to narazie sobie żartujemy ale zbliża się rok 2012,a wraz z nim zbliża się do Ziemi planeta Nibiru. Wpiszcie sobie w google hasło Nibiru i poczytajcie troche - bardzo ciekawy temat. Może nas coś jednak uratuje przed zagładą - zobaczcie interesujący materiał

-mam rozwiązanie obu problemów!!! :naughty: - wyślijmy czarną dziure na Nibiru - O! ...i oba problemy z głowy :polew:

Opublikowano

za 6 bilionów dolarów..... to mogli by spokojnie wykamić całą afrykę :( i było by to dużo bardziej pożyteczne niż jakieś gówna do badań......sorki dla wszystkich adminów i modów ale wku@#@#$ mnie takie coś

Opublikowano

Taaa.. Wykarmili by 1 Afryke, i problem by zostal.. :gwizdanie:

Nie chodzi o to zeby karmic, tylko o to zeby sami mogli funkcjonowac.. :rolleyes:

Opublikowano

czy jakoś tak Panie ykk ale według mnie te 6 bilionów dolarów nie rozwiążą tego problemu jakim jest to że i tak wszystkich ruscy załatwią :kox::polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...