Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi (R)S4 Limo by Savo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy będzie jeździć? :D

Opublikowano

jest grubo co tu pisać a blacharz to istny poeta jakich już bardzo mało

Opublikowano
  • Autor

Kiedy bedzie jezdzic ? tego nawet najstarsi Gorole nie wiedza ;) . tak na powaznie to mi sie nie spieszy , musi byc wszystko dopiete na ostatni guzik

Pany będzie tłusto !
Przez przypadek trafiłem na prywatną rejestracje, bez zastanowienia - prezent świąteczny od Mikołaja :mrgreen:
VouKaJ.png

P.S
Szykują już sie również męskie felgi, wszystkie po 10j szerokosci
pozdrawiam

Opublikowano

4x10J będzie wyglądać! :wink:
Jaki wzór?

Opublikowano

B5 KOX po angielsku może się źle/dobrze/śmiesznie kojarzyć (dla nie szprechających po angielsku KOX -> Cocks -> pol. kutasy) :kox:

Opublikowano
  • Autor

Szczerze ? Pracuję z anglikami i słowo KOX im sie z niczym nie kojarzy , rejestracja jest dla mnie Bomba i ma oznaczac cos dla mnie , a jak komus slowo KOX kojarzy sie z pisiorami to juz jego problem.

Lewa strona juz ukonczona teraz to samo z prawej :-D
npe88f.jpg
3IW8rx.jpg
VEAa4i.jpg

Przy okazji dorobilismy przerdzewiale mocowanie blotnika i poszla cyna bo ktos niefortunnie wczesniej szpachle nalozyl
0DJ1ub.jpg
immxGr.jpg

Male fanty , nowe znaczki , nowe kierunki i nowy grill pozdr

M5RxxF.jpg

Edytowane przez Savo

Opublikowano

No nooo, blachy beda wygladaly ciekawie ;)

Opublikowano

Chodziło mi o to że autko jest robione za***iście, na pewno będzie znane na międzynarodowej scenie i na pewno niejednej osobie się tak skojarzy. Osobiście ja chciałbym taką jajcarską tablicę, bo generalnie mam spory dystans do siebie i nie tylko :decayed: Ale niektórym może się to nie podobać na ich własnym samochodzie dlatego Ci o tym napisałem ;) Nic złego nie miałem na myśli ;)

Co do kojarzenia... Wyciąg z listy "zabronionych tablic rejestracyjnych". Nie jestem jedyny :wink:

[....]
HU64 COC
HU64 COK
HU64 COX
HU64 DYK
HU64 KOX
[...]
Opublikowano

Projekt mega, kupa szmalu władowana i widać w co. Gratulacje,ale maluj już to panie żebym efekt końcowy zobaczył bo zesram się z ciekawości ;)

Opublikowano
  • Autor

Projekt mega, kupa szmalu władowana i widać w co. Gratulacje,ale maluj już to panie żebym efekt końcowy zobaczył bo zesram się z ciekawości ;)

Heheh ja rowniez lecz dzialamy teraz z prawa strona, jest duzo wiecej cynowania poniewaz ktos wczesniej klepal blotnik :kwasny: ale nic wszystko juz na koncowej drodze i lada dzien bede wysyłał więcej zdjec .

Nastepnym etapem bedzie konserwacja całej podłogi poniewaz wszystko jest na wierzchu, nastepnie skrecanie bebechow i spawanie tłumika ( koncowka ) .

W miedzy czasie bedziemy robili pomiary kół poniewaz musimy drobic dystanse na przod i na tyl okolo 4cm na strone. Felgi niedlugo zobaczycie :D Jest 19" wszystkie po 10j i na oponach 265/30 Michelin Pilot Sport

Peacenotwar - Spoko Loko bedzie Koksu szeroki :)

Pozdrowienia Chłopaki

Opublikowano

Już nie mogę się doczekać kolejnego updatu :kox:

Opublikowano
  • Autor

Witam wszystkich serdecznie
Wiec po wielogodzinnych pracach nad prawa strona doszlismy wreszcie do konca. Sporo pomiarow, szlifow i wykonane . Mozna powiedziec że blacharka jest juz na ukonczeniu . Kolejnym etapem bedzie konserwacja całej podłogi , wyspawanie koncowki wydechu przy okazji korekta , wykonczenie tylnego zderzaka i pomiary felg ktore juz są gotowe. Po długich przemysleniach doszedlem do wniosku ze auto bedzie jeszcze do zapier*alania wiec wlatuja 19" wszystkie po 10j szerokosci, opony Michelin Pilot Sport 265/30. Pomiary bedziemy robić pod dystanse plus minus 4cm na strone ;-) wiec bedzie dosc przyczepnie :mrgreen:
:mrgreen:
Co do malowania nie mam pojecia dokladnie kiedy poniewaz teraz zbliza sie okres świateczny , wyjdzie w praniu lecz napewno niebawem
Tymczasem zdjecia

itp9Pp.jpg
tfTfeF.jpg
baLkUz.jpg
pCfQZb.jpg
b4PGOQ.jpg
cWpTq5.jpg
3HQ7ta.jpg

Opublikowano

Igla Panie, przód będzie standard rs4 czy może szykujesz nie spodzianke i poszerzanie ?

Opublikowano

Nie no jest petarda, jestem ciekaw jak to z kołem będzie wyglądało :naughty:

Opublikowano

Jak poszesz ze felgi i oponki juz sa to przynajmnie fotke zapodaj :)

Opublikowano
  • Autor

Przod zostaje ori poniewaz jest wystarczajaco szeroki

W związku z pytaniami o felgi wysyłał zdjecie podglądowe
Wzor rs4 b5, produkt - Made in Italy , rozmiar Rarytasny bo 10jx19", felgi aktualnie sa u wulkanizatora poniewaz zakladamy gumy. Leca juz tez ori dekle z felg rs4 b5

Dlaczego takie felgi ?

Poniewaz jak pisalem, chce zachowac auto w "oryginalnym" stylu , druga sprawa to ze ma byc nadal Funny :D

LFKgHu.jpg

Edytowane przez Savo

Opublikowano

Te kolo jest ponad czasowe, jak najbardziej będzie pasować

Opublikowano

Bedzie idealnie:)

Opublikowano

Popieram! Zawsze podobał mi się ten wzór i wiem, że siądzie idealnie :good:

Opublikowano

Blacharka robi wrażenie :thumbup1: