erbete Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Opublikowano 15 Lipca 2014 prawie jak moja Haha, faktycznie prawie trochę mojemu brakuje jednak, ale w serii były podobne
kkrawat Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 FAJNA - ale ten gril w chromie mi sie nie podoba, widze tu zwykłego polifta ze znaczkiem Q ewentualnie z ramką w czerni
erbete Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Opublikowano 15 Lipca 2014 Obkleję żeberka w grillu czarną taśmą, żeby zobaczyć jak to wygląda i podrzucę jakieś foto, ale mi się w obecnej formie podoba, poza tym zwykły mają wszyscy
slepy Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Piękna sztuka, kupiłes od mojego kuzyna:decayed:, po aucie Krychy widać co można zrobić z białą buda:kox:, Dobrze ją zglebić i bedzie miazga:jerk:
erbete Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Opublikowano 17 Lipca 2014 slepy, sprawdź PW - ważna dla mnie sprawa Krychy auto znam, on ma air więc gleba, a zaraz próg w niczym nie kolidują - u mnie niestety już tak, a jak już pisałem wcześniej, chcę trochę autem pojeździć i czerpać z tego przyjemność na codzień, bo nie jest to eventowóz, aktualne ustawienie jest do tego optymalne. Apropo, wczoraj zawisłem miską na je#$nym progu pod mcdonaldsem bo wjazd jest po skosie - mega widowisko dla całego ogródka
slepy Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 slepy, sprawdź PW - ważna dla mnie sprawa Krychy auto znam, on ma air więc gleba, a zaraz próg w niczym nie kolidują - u mnie niestety już tak, a jak już pisałem wcześniej, chcę trochę autem pojeździć i czerpać z tego przyjemność na codzień, bo nie jest to eventowóz, aktualne ustawienie jest do tego optymalne. Apropo, wczoraj zawisłem miską na je#$nym progu pod mcdonaldsem bo wjazd jest po skosie - mega widowisko dla całego ogródka dostałem, ale nie mam z nim narazie kontaku, jak sie odezwie to bede pisał
miferA4B5 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Mi tam fele się podobają jednak dobra oponka i od razu fela inaczej wygląda..
erbete Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Lwowska? Wtedy akurat na obwodnicy przy Heliosie, ale na Lwowskiej też jest miód Grill i końcówki wydechu w czarny mat...
kamilus Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 no i teraz jest jak byc powinno jeszcze ukreec troche cos tym gwintem i git
Dżordż Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 taa, z czarnym grillem od razu lepiej i jak dla mnie ta fela jest spoko
erbete Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Gwintem pokręce coś może na przyszły sezon, pasowałoby ulepić do tego celu jakąś metalową osłonę pod silnik i zmienić z tyłu zawias na gwint Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez erbete
erbete Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dzisiaj wpadł nowy siłownik maski i nowe oryginalne żarówki do postojówek/obrysówek - Sylvania Kilka kadrów z wczoraj.
tomacho Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 ładna audi, "+" za pomyslowe fotki
oyamabdg Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Audi znana przeze mnie z allegro Sam miałem po nią jechać, ale założyłem sobie na początku, że kupię czarną i tak zrobiłem, Wstaw fotki wnętrza bo pamiętam, że było fajnie wyposażone
erbete Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Opublikowano 7 Marca 2015 Mały przestój ostatnimi czasy w temacie. Na tył wpadło świeże zawieszenie - amory BOGE + sprężynki H&R -50mm, dzięki czemu tył siadł trochę więc plan na sezon "niżej" powinien się udać teraz czekam na lepszą pogodę - wrzucę letnie koło i pokręcę jeszcze przodem. Szukam jeszcze jakiejś metalowej osłony pod silnik, żeby można było spokojnie podróżować...
strzelba Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 US a grill czarny zrobił z niej trochę bardziej euro. Ja bym zostawił tak jak było. Z polerowanymi felgami dobrze grało i dawało niepowtarzalny efekt
Rekomendowane odpowiedzi