RicS3 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 tak mi się wydawało, że nazywa się funkcja opuszczania wkładu lusterka po wbiciu wstecznego czarny połysk? hmmm, musiałbym na żywo zobaczyć jak to wygląda przy takim kolorze jak mój.
KoJ@K Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 To se przyjedz do mnie i przymierzysz te co u mnie sa. Mowie Ci dobrze bedzie ! A jak cos to najprostszym sposobem bedzie oklejenie ich folią, folia wyjdzie Cie grosze, a bedziesz mial zobrazowany efekt.
RicS3 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 Nie okleję folią bo są trochę inne niż ori od wewnątrz i za chiny nie wykleję tam folią. Muszę się zastanowić
KoJ@K Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Hmmm inne ? No to oklej dwie, tyle ile sie da, byle bys tylko mogl zobaczyc, jak to wyglada.
afroo. Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Koła w macie to listwy też w macie i gra. A tilt bardzo fajna i przydatna sprawa, KoJ@K Tobie tez by się przy tych rolkach przydało opuszczane prawe lusterko przy wstecznym.
KoJ@K Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Kola ma w macie, bo trole ubrudzone. a lusterko sie przeciez u mnie opuszcza, tylko nie wiedzialem co tzn ten tilt Edytowane 8 Listopada 2016 przez KoJ@K
RicS3 Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Opublikowano 8 Listopada 2016 Haha mówiłem, że fura brudna, koła w połysku są [emoji13]
rosiaksdz Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) hehe to po umyciu tez listwy sie w połysk zamienią ;p teraz jak tak patrze to jak masz koła w połysku to albo kolor albo czarny połysk lapiej polecieć tu masz przykład na podobnym aucie (tylko fele, zderzak, i wysokość inna ale to mały szczegół ) Edytowane 8 Listopada 2016 przez rosiaksdz
KoJ@K Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Wez se w pół połysk zamiast pół matu. Jak dla mnie to ewidentnie czarny polysk, powyzsze zdjecie to utwierdza jeszcze bardziej.
RicS3 Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Opublikowano 8 Listopada 2016 Wez se w pół połysk zamiast pół matu. Jak dla mnie to ewidentnie czarny polysk, powyzsze zdjecie to utwierdza jeszcze bardziej. Kozaczek taki dowcipny nie wiem czy dam radę połyskiem w domowym zaciszu dobrze to ogarnąć. Czarny połysk akryl czy czarna baza i na to klar?
rosiaksdz Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 [emoji1303]dasz rade zrob z pokoju komore lakiernicza i jedziesz [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KewsonND Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 mam pytanie czy listwy pod drzwiami masz ori?
_małyTM_ Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) KewsonND czytamy, a nie tylko oglądamy słit fooocie - listwy a'la S4 z pianki PUR, leżą idealnie i teraz do Was pytanie, zostawić czarny mat czy lakierować w kolor? Od razu przepraszam za brudasa ale pogoda jest fatalna dawaj w czarnucha...bo jak popryskasz w kolor budy straci urok Edytowane 8 Listopada 2016 przez _małyTM_
RicS3 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2016 Pora na odgrzanie kotleta po dosyć długim czasie Mimo braku aktualizacji, przy aucie cały czas grzebane Parę fotek z prac przy montażu modułów od kkam pod składane lustra z opcją tilt, lusterek elektrycznie składanych oraz podświetlenia dekorów, wszystko poszło bez problemów za jednym razem Tutaj już bez ucha... Rozbebeszone drzwi... a tutaj efekt, co prawda na zdjęciu widać tylko podświetlenie dekorów ale lusterka też się składają...musicie mi uwierzyć na słowo :deceyed: nieco później wyrezałem podświetlenie przestrzeni na nogi z przodu, co widać na zdjęciu niżej. Żółte światło żarówki bardzo mi przeszkadzało więc od razu wpadłem na pomysł "tutaj muszą być ledy" więc zamówiłem parę elementów, wytrawiłem i polutowałem płytki, przy okazji rozświetliły się też boczki ledy do podświetlenia przestrzeni na nogi są dwukolorowe, po zamknięciu drzwi świecą bardzo delikatnie na czerwono w planach jeszcze do zrobienia led-y do lampek w podsufitce ale zastanawiam się czy barwę dać taką jak wyżej czy może cieplejszą...
dekiel 13 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Jest klawo ale nakładki na pedały niezbędne przy tak dopieszczonym aucie.
rosiaksdz Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 czyli góą poleciałeś w podświetlanie ledów tez sie właśnie zastanawiałem którędy koniec końców puścić i poleciałem tak jak w a6 i od razu mocniejsze podświetlanie klamek jest właśnie a to nie miałes klamek od rs4 w tych boczkach?
RicS3 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2016 czyli góą poleciałeś w podświetlanie ledów tez sie właśnie zastanawiałem którędy koniec końców puścić i poleciałem tak jak w a6 i od razu mocniejsze podświetlanie klamek jest właśnie a to nie miałes klamek od rs4 w tych boczkach? No niestety nie miałem :/ Korzystając jeszcze z wczorajszej pogody i tego, że audi była względnie czysta, ustrzeliłem kilka fotek Listwy a'la S4 poszły w kolor i jak dla mnie jest lepiej niż przy czarnym macie
Rekomendowane odpowiedzi