Opublikowano 14 Lutego 201016 l Czy masz może ramię tylnej wycieraczki A4 Avant B7 i ile kosztuje? Nr części: 8E9 955 407C Jakiś h.. złamał mi dziś na parkingu.
Opublikowano 14 Lutego 201016 l Czy masz może ramię tylnej wycieraczki A4 Avant B7 i ile kosztuje? Nr części: 8E9 955 407C Jakiś h.. złamał mi dziś na parkingu. pisz na priv do dziczyzny
Opublikowano 22 Lutego 201016 l Autor Marcin potrzebuje termostatu do afn-a z 96r po ile takowy bys mial? 30zł wpadaj Gates
Opublikowano 22 Lutego 201016 l Marcin, filtr Paliwa, za jaka cene by sie znalazl? silnik afn. pozdrawiam! i przepływomierz jakis dobry ?
Opublikowano 22 Lutego 201016 l Autor Marcin, filtr Paliwa, za jaka cene by sie znalazl? silnik afn. pozdrawiam! i przepływomierz jakis dobry ? co do przepływki to daj mi vin, filtr paliwa MANN - 61zł. Pozdrowionka Marcin
Opublikowano 23 Lutego 201016 l Marcin, potrzebuję olej Motul 8100 X-CESS 5W40, filtr oleju do audi A4 1,6 ADP 97r oraz filtr oleju do Octavii 1,9TDI 99r. Jaka cena za to wszystko i czy dałbys radę wysłać mi to za pobraniem? Pozdrawiam
Opublikowano 23 Lutego 201016 l Marcin, filtr Paliwa, za jaka cene by sie znalazl? silnik afn. pozdrawiam! i przepływomierz jakis dobry ? co do przepływki to daj mi vin, filtr paliwa MANN - 61zł. Pozdrowionka Marcin no wlasnie, zostawilem dowod w samochodzie,a auto mam w garazu niesprawne, stad kolejne pytanie: czy masz moze na sprzedaz przegub zewnetrzny do audi a4 1.9tdi 110KM AFN rok 1996?. do tego samego audi chyba bede potrzebowal tez przepływomierz. mam problem z moca,ale musze najpierw uruchomic pojazd (przegub).
Opublikowano 24 Lutego 201016 l Autor Marcin, potrzebuję olej Motul 8100 X-CESS 5W40, filtr oleju do audi A4 1,6 ADP 97r oraz filtr oleju do Octavii 1,9TDI 99r. Jaka cena za to wszystko i czy dałbys radę wysłać mi to za pobraniem? Pozdrawiam 22zł filtr oleju do audi, 22zł filtr do octavki (oba MANN) i olej 135zł Wysyłka za pobraniem - no problemo. Pozdrowionka marcin
Opublikowano 26 Lutego 201016 l Ja rownież polecam. Bardzo dobry i miły kontakt. Zależało mi na czasie i udało mi się otrzymać wahacze na drugi dzień od zamównienia! Pełen profesjonalizm.
Opublikowano 28 Lutego 201016 l witam interesuje mnie olej do mojej audi a4 avant 1,9tdi 97 rok 110 km AFN z przebiegime niby 210 000 ostatnio lałem 10w40 wcześniej nie wiedziałem co niemiec lał teraz przyszedł czas na zamine i nie wiem jaki olej zalać co polecisz
Opublikowano 28 Lutego 201016 l Marcin, potrzebuję olej MOBIL 1 ESP Formula 5W30 - 5l, filtr oleju, filtr powietrza, klocki hamulcowe przód/tył - do auta jak w moim profilu - jakie ceny?
Opublikowano 1 Marca 201016 l marcin w jakiej cenie masz pasek wielorowkowy do mojego afn-a tylko nie gates bo taki mam teraz i za długo mi niepochodił niewiem może akurat na jakiś felerny trafiłem. kaska poszła za termo
Opublikowano 1 Marca 201016 l marcin w jakiej cenie masz pasek wielorowkowy do mojego afn-a tylko nie gates bo taki mam teraz i za długo mi niepochodił niewiem może akurat na jakiś felerny trafiłem. kaska poszła za termo jakoś ciężko w to uwierzyć żeby tego paseczka coś nie uwierało... sprawdziłeś kółeczka... napinacze? choć podróbki gatesa się zdarzały...
Opublikowano 1 Marca 201016 l miałem napinacz zgiety ale z wymiana paska i napinacz zmieniałem a dzieje sie takie coś że piszczy i przy większym obciążeniu alternatora niemoże uciągnać dzisiaj i się tak zdaryło że przez ok 5sek świeciła mi sie lampka od ładowania noi piszczy i troszke mi hałasuje jak go wodą polalem to na pare sek jest cisza
Opublikowano 3 Marca 201016 l Autor tk. bez vinu na pw nic nie pomogę, Cysiu Dayco masz za 38zł osobiście Gatesa biorę z Inter-teamu i wątpie by do takiej hurtowni wpadały podrabiane paski Gatesa. Grazny mail
Opublikowano 3 Marca 201016 l Potrzebuję dobrego przegubu (kupiony w InterCarsie na szybko 4MAX stuka od początku) oraz łożyska kół przednich. Jakie są ceny? Drugi temat to świece żarowe i teleskopy tylnej klapy (Avant). Pacjent to A4 1.9TDI AJM.