Opublikowano 29 Grudnia 200916 l Witam, Do mojego AFNa potrzebuję motul X-cess 5w40 8100 505.00 oraz jakiś filterek oleju i powietrza. Co możesz polecić i w jakich cenach. Aaaa i motul engine clean bo obecnie autko zalane mineralem castrola Podaj ofertę z przesyłką. Z góry dzięki .. Pozdrawiam, Piotrek
Opublikowano 30 Grudnia 200916 l dziku a masz moze jakies akcesoria typu wycieraczki np valeo albo jakies inne??
Opublikowano 30 Grudnia 200916 l Autor Witam, Do mojego AFNa potrzebuję motul X-cess 5w40 8100 505.00 oraz jakiś filterek oleju i powietrza. Co możesz polecić i w jakich cenach. Aaaa i motul engine clean bo obecnie autko zalane mineralem castrola Podaj ofertę z przesyłką. Z góry dzięki .. Pozdrawiam, Piotrek nie zalewałbym pełnego syntetyka od razu po minerale, ile auto latało na minerale? dziku a masz moze jakies akcesoria typu wycieraczki np valeo albo jakies inne?? Valeo Bosch, co chcesz Majster
Opublikowano 30 Grudnia 200916 l jakies konkretne moglbys polecic?? tylko nie boscha twin nie plaskie tylko zwykle mam je i sa szajsowne. a zaroweczki np PHILIPS NightGuide i reszta od philipsa jakie ceny chyba ze polecisz cos tanszego ale jakosciowo podobnego
Opublikowano 31 Grudnia 200916 l Zamówiłem olej Motul u kolegi Dzik. Oczywiście pełen profesjonalizm, już wiem u kogo będę robił następne zakupy Olej zamówiłem wczoraj o 17tej, a dziś o 12tej paczka była u mnie pancernie zapakowana Najniższe ceny i pełen profesjonalizm. POLECAM W 100%
Opublikowano 10 Stycznia 201016 l Gdyby ktoś pytał to polecam Kolegę Marcina (Dzika). Znamy się dłuższy czas z forum Leona i nigdy nie miałem problemu z zamówionym u niego towarem (oleje, filtry, chemia samochodowa, części). Pełna REKOMENDACJA
Opublikowano 13 Stycznia 201016 l Dzięki wielkie Marcinie za oliwę ... po raz kolejny pełen profesjonalizm ...... :good:
Opublikowano 18 Stycznia 201016 l dzieki Maciek za oliwe Motul i filtry Man wszystko szybko sprawnie i najważniejsze super ceny
Opublikowano 19 Stycznia 201016 l Ja również jestej już szczęśliwym posiadaczem oliwy z filtrami od Marcina. Podziękował.
Opublikowano 19 Stycznia 201016 l Witam, Marcinie po naczytaniu się tych wszystkich opinii na twój temat chciałbym zakupić u ciebie olej MOTUL SPECIFIC VW 505.01 5l. wraz z filtrem oleju. Proszę o info o cenę takiego zestawu.
Opublikowano 22 Stycznia 201016 l I kolejny raz udane zakupy u Marcina Oczywiście pełen profesjonalizm przy obsłudze zamówienia i ceny bardzo konkurencyjne :> Polecam
Opublikowano 22 Stycznia 201016 l Podpisuję się pod opiniami poprzedników. Szybka wysyłka, wszystko zgodne z zamówieniem. Ceny bardzo konkurencyjne, dobry kontakt. Po prostu POLECAM zakupy u kolegi Dzik'a.
Opublikowano 23 Stycznia 201016 l To ja też coś od siebie dodam: Dzięki koledze Marcinowi zaoszczędziłem około 300 pln! Pełny profesjonalizm,szybka wysyłka.....poza tym bardzo sympatyczny i życzliwy człowiek....może troszkę zabiegany ale nie ma co się dziwić- człowiek biznesu :> a do tego młoda żona... :> Polecam kolegę DZIKA wszystkim forumowiczom! :good: :good:
Opublikowano 24 Stycznia 201016 l Marcin ładna żona w domu bardziej wartościowa niż twój biznes tak jak endriuu pisze chowaj żone
Opublikowano 24 Stycznia 201016 l a do tego młoda żona... dlatego następnym razem osobiście pofatyguję się po olej (taki żarcik) polecam zakupy u kolegi