KamcioooA4 Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam, prosilbym o Waszą opinie czy pchać bre w niego . Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Goldeq Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Moim zdaniem nie, zostaw tak jak jest. Po mojemu powinieneś zmienić lampy, wywalić ledy i dokładkę prysznic na czarno i by było konkret bo aktualnie takie mieszanie jest
Trzesio Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 nie zakladaj bry, a idzie to wogole jeszcze dostac ? jak dla mnie ledy out, ew. wkomponuj je jakos w kratki i zmien kolor felg, czarne pomniejszaja
Morox-2000 Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 U kazdego co mnial bra w a4 b5 bylo strasznie zle dopasowane wiec odradzam
vp-tdi Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 bry spoko wygladaja jak maska na aucie jest równa typu golf II etc ,w audi jest z grillem dlatego ciezko by bylo to dopasowac i griila by nie bylo widać ,lipaaaa
?ukasz1988 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ja miałem taką Bre niestety powyżej stówki furkotała bo maska w audi nie jest płaska i zdjełem żeby nie uszkodzić lakieru. Ale ja dla mnie wyglądała całkiem fajnie
Sivy86 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Potwierdzam co Łukasz napisał, powyżej 120 km/h zaczyna furgotać przez co zajeżdża lakier. Malowałem maskę i aby ochronić ją przed kamieniami założyłem brę ale jak zajechałem na myjnie to po ściągnięciu jej o mało zawału nie dostałem....maska była porysowana w miejscach przylegania bry. Później ją przymocowałem rzepami w miejscu gdzie się odrywała ale to nie pomogło bo i tak rysowała na rantah więc ją w końcu zdjąłem. Podsumowując jeśli chodzi o wygląd to jest ok bo jest to rzadkość na polskich drogach i auto oryginalnie wygląda ale czy spełnia swoje zadanie to wątpię.
eXik Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Daruj sobie to wiecej z tym zachodu niz to wszystko warte
radimax Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 witam. Na allegro jest tego mnóstwo. widziałem na żywo na czarnym audi i świetnie to wygląda z czrnym grillem i znaczkiem. Tylko jak to założyć żeby nie uszkodziło lakieru? Coś podłożyc pod to?
Rekomendowane odpowiedzi