Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zawieszenie 1BA i Eibach Pro Kit -30mm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki kolego już wszystko wiem. Jeszcze tylko odboje pasuje znaleźć i będzie przekładka ☺

Opublikowano

A proszę Cie bardzo :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam maksymalne dopuszczalne obciążenie osi przedniej i tylnej 1075kg/1075kg. Które Eibachy pro kit wziąć te 1165/1135?

Opublikowano

Ja mam maksymalne dopuszczalne obciążenie osi przedniej i tylnej 1075kg/1075kg. Które Eibachy pro kit wziąć te 1165/1135?

http://www.eibach.pl/eibach-audi-a4-(8e2,-b6)-e10-15-003-02-22-pi-2266.html

Dopuszczalna wartość tylnej osi przekracza więc to nie te springi

http://eibach.suspensiondirect.co.uk/Eibach-Audi-A4-8E5B6-Avant-1.9-TDi-Pro-Kit-E10-15-003-08-22_15968_2_134_645.jsp

Opublikowano

Znacie może numery oryginałów odboi amortyzatorów, tych krótszych do zawiasu 1BE/BV? Mam zawias 1BA a w drodze zestaw Eibach Pro-Kit, a w tym zestawie odboi nie ma.

Opublikowano

Znacie może numery oryginałów odboi amortyzatorów, tych krótszych do zawiasu 1BE/BV? Mam zawias 1BA a w drodze zestaw Eibach Pro-Kit, a w tym zestawie odboi nie ma.

przejedz sie do aso i tam dostaniesz numery i od razu jak cos to odboje

Opublikowano

przejedz sie do aso i tam dostaniesz numery i od razu jak cos to odboje

Niestety Audi w Gorzowie nie ma. Mam w Gorzowie salon VW, a w nim mogą mi tylko po VIN-ie podać to, co miałem załozone fabrycznie. Dziwi mnie to, że nie chcą poszukać tych krótszych odbojów, tym bardziej, że kilka gratów u nich zamawiałem.

Ewentualnie, może ktoś z Was mi na priva swój VIN auta z fabrycznym 1BE/BV podesłać?

Opublikowano

ktos tu wklejal link do krotkich odbojow, poszukaj uwaznie.

Opublikowano

no ale vw to audi wiec nie powinno byc problemu ja do siebie kupuje wlasnie w salonie vw podaje tylko ze to 1be/1bv zawieszenie podaje silnik i oni dobieraja

Opublikowano

Witam :banan: , Panowie jutro wpada do audi eibach pro kit - 30 mm i amorki 1be. Autko to avant 1.8T z butlą gazową w miejscu koła zapasowego, chciałbym żeby tył był z 1-2 cm wyżej od przodu. Mam nowe kupione podkładki na sprężyny na dziurawe drogi. Czy zakładać od razu te podkładki przy wymianie sprężyn??? żeby nie robić 2 razy tej samej roboty a trochę z tyłem jej jest. Doradzcie coś Koledzy. . . :decayed:

Opublikowano

Najpierw załóż bez tych podkładek , jak będzie za nisko to wtedy je zamontujesz .

Opublikowano

ja bym zalozyl z podkladkami na pewno z gazem bedzie nizej, a zawsze mniej uzerania z ich wkladaniem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie od wczoraj cały zestaw Eibach Pro Kit. Po długich analizach sugestii i doświadczeń użytkowników zdecydowałem się od razu założyć podkładki na złe drogi. Po założeniu przód siedzi na 65cm a tył na 66cm.

Opublikowano

Panowie Audiczka w końcu zglebiona :naughty: konfiguracja jaka wpadła na auto to EIBACH SPORTLINE + AMORY 1BV tak to się prezentuje:

1BA+ORI SPRINGI

DSC_0429.jpg

1BV+ SPRINGI EIBACH SPORTLINE
DSC_0427_eibach.jpg
Opublikowano

cos malo usiadlo, mysle ze trzeba przejechac 1tys km i ladnie sie polozy :)

klasa to wyglada

Opublikowano

cos malo usiadlo, mysle ze trzeba przejechac 1tys km i ladnie sie polozy :)

klasa to wyglada

Powiem Ci że jeszcze z centymetr by się przydał ale patrząc na to co było : przód 70 cm jest 65cm, tył 69cm jest 64 cm to i tak nie jest źle :decayed: No i da się do garażu wjechać nawet :naughty:

Opublikowano

miales pewnie slabe amory 1BA skoro tak to stalo...seria 68cm

mi na -30 mam okolo 63cm na wszystkich

Opublikowano

miales pewnie slabe amory 1BA skoro tak to stalo...seria 68cm

mi na -30 mam okolo 63cm na wszystkich

A fele jaką masz założona?
Opublikowano

Oruentuje się ktoś ile mi usiądzie na kicie Vogtlanda -40? Tak 63 by było idealnie dla mnie