Mariusz96 Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Witam. Potrzebuje waszej pomocy. Chciałem wymienić olej z mojej audi i za nic nie mogę odkręcić korka spustu oleju. I takie moje głupie pytanie w korku spustowym w misce jaki jest gwint??? proszę o szybką odp. Mariusz Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
15lolo Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 jest gwint moze ktos zerwal i wkleil korek jedz do zakladu wysysarką zalatwia sprawe za 40zl
Mariusz96 Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Opublikowano 10 Lipca 2014 Powinien być normalny gwint prawda?nie lewy? Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
fafnasty Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 prawy normalny gwint masz problem naspawaj na korek nakrętke i normalnie odkręcisz
Dev Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Najlepiej przyspawac nasadke 17-ke na kosc 1/2"
Mariusz96 Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Opublikowano 10 Lipca 2014 Juz sobie chłopaki poradziłem.Przecinak ma moc heh. Mechanik mi tak mocno dokręcił korek ze jutro do niego pojadę i dostanie odemnie opie....to była przyczyna. Dziękuję wam za szybka odpowiedz pozdrawiam. Dobrze ze się wziołem za to bo przeglądając autko (idzie na sprzedaż)chce kupić sobie audi cud z większym silnikiem, zauważyłem jeszcze ze jest3 wywalona końcówka ale nie drążek tylko ten bolec co wchodzi w końcówkę i jest tam podobno guma. I tak jest luz który jest niebezpieczny. Części zamówione jutro będę działał. Miłej nocy. Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Labiel Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 To nie koniecznie wina mechanika. W ADR u siebie co roku miałem ten sam problem. Niby nie dokręcałem korka mocno - z czuciem, a i tak zawsze był problem żeby go odkręcić. Teoretycznie powinno się korek wymieniać ale kto to robi. Jednego roku tak mi się zapiekł że pomogła dopiero odpowiedniej długości rurka. Nic na siłę, wszystko młotkiem, jak to mówią.
zwalowy Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 zgadzam sie, jak sie ma mala spawarke to lepiej przyHAFcic nakretke i wtedy nie ma bata zeby nie odkrecic chyba ze klucze beda pekac
Labiel Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 zgadzam sie, jak sie ma mala spawarke to lepiej przyHAFcic nakretke i wtedy nie ma bata zeby nie odkrecic chyba ze klucze beda pekac Albo wykręcisz razem z gwintem
ja74687 Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Jak kupiłem swoją Audiczkę miałem ten sam problem Pomógł mi młotek i przecinak + dużo cierpliwości i ostrożność
zwalowy Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 zgadzam sie, jak sie ma mala spawarke to lepiej przyHAFcic nakretke i wtedy nie ma bata zeby nie odkrecic chyba ze klucze beda pekac Albo wykręcisz razem z gwintem taaaa jest<na bacznosc>
Rekomendowane odpowiedzi