valdi844 Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 kolego furka za***ista ale te zaciski czerwone wszystko błocą uwierz mi:)
guardian Opublikowano 9 Września 2008 Autor Opublikowano 9 Września 2008 kolego furka za***ista ale te zaciski czerwone wszystko błocą uwierz mi:) wlasnie nie czerwone (jak u wszystkich) tylko pomarańcz lambo [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2008, 22:01_________________________________________________w pierwszym poscie dodany filmik z trąbkami
HiRide Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 kolego furka za***ista ale te zaciski czerwone wszystko błocą uwierz mi:) wlasnie nie czerwone (jak u wszystkich) tylko pomarańcz lambo [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2008, 22:01_________________________________________________w pierwszym poscie dodany filmik z trąbkami to brzmi jak polska lokomotywa ale jak lokomotywa i to jest to skad wziales wszystkie czesci zeby to sklecic?
rafalekx Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Baaardzo fajna ta pupa :gwizdanie: Mi się podobuje i to bardzo Gratuluję! A ten klakson to musi robić robotę Jak kobitki reagują na takie coś jak się na nie trąbi :gwizdanie:
guardian Opublikowano 17 Września 2008 Autor Opublikowano 17 Września 2008 graty bazowe sciagalem ze stanów. upgrade wg mojego projektu zrobilem na czesciach kupionych w PL co do efektu to mysle ze jest on zblizony do tego: [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2008, 20:11_________________________________________________zmodyfikowana pierwsza strona - dodano miniaturki
Nowak_zg Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 kurde... fura kozacka bo inna niz wiekszosc i czarna bardzo mi sie podoba .... swiatla ciekawie wyrezane jestem ciekaw co wykombinujesz z tylnimi lampami jak mozesz napisz mi na priv ... jaki jest koszt zrobienia takiego klaksonu i ile kosztuje taka zabawa.
Kowal Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 fajne trąbki http://www.trucktrainhorns.com/
PABLO Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 guardian przyjedz na spota jak dasz radę bo muszę ten klakson in live usłyszeć Furka jedna najładniejszych na forum, graty za mody
topor Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 naladniejsza B6 na forum:) i nie ma mocnych;)
Mario Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 te świecidełka w reflektorach, to z lampek choinkowych ?
guardian Opublikowano 6 Października 2008 Autor Opublikowano 6 Października 2008 tak - na promocji były u chinolina pchlim targu więc skorzystałem
Madas Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 panowie z małopolski macie gust nie ma co same koxy u Was
guardian Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 wkrótce odsłona z nowymi bucikami 19"
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 wkrótce odsłona z nowymi bucikami 19" a podobno nie da się u Nas jeżdzić na 191 :gwizdanie: Na zime?
tony_tr Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Auto miażdźy, a ten klakson, zawsze o czyms takim marzyłem i widzę, że jest to realne. guardian bardzo cie proszę, podaj mi swój numer gg lub adres mailowy, mam do Ciebie parę pytań, bo naprawdę mnie zainspirowałeś) Czekam Pod sygnaturką jest moje gg;] pzdr
gregor_audi Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 NO NO po ostatniej wizycie dużo się zmieniło he he a ja nadal się modernizuje mianowicie car audio he he zobacze po zawodach he he
guardian Opublikowano 22 Października 2008 Autor Opublikowano 22 Października 2008 co do 19" to nadal rozwazam - oczywiscie nie na zime tylko na lato..kto powiedzial ze sie nie da u nas na 19 smigac? Sa jakies udokumentowane przypadki czy tylko pogloski? obecnie jestem w posiadaniu baaardzo solidnych 19" bucików ze stajni ABT <model SP - monoblock> (chyba nikomu nie musze tlumaczyc czym sie w ABT zajmuja) > u niektorych moga budzi pozytywne a innych negatywne odczucia ale to klasyk. Wygladaja tak: tyle ze moje sa w takim kolorze: Z innej beczki > dotarl juz zestaw FMIC ktory mozna obejrzec tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_projekt_fmic_instalacja_wlasna_graty_juz_doszly-t44465.0.html
Piechol Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 co do 19" to nadal rozwazam - oczywiscie nie na lato a na zime..kto poewiedzial ze sie nie da u nas na 19 smigac? Sa jakies udokumentowane przypadki czy tylko pogloski? noo taaaa... szacun
PABLO Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 co do 19" to nadal rozwazam - oczywiscie nie na lato a na zime..kto poewiedzial ze sie nie da u nas na 19 smigac? Sa jakies udokumentowane przypadki czy tylko pogloski? Jak zaczniesz jezdzić na 19' w zimie to pewnie Trzeniek też się skusi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi