Zieluu Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Opublikowano 28 Marca 2016 Kornik kto ci fotki robił ? A kumpel, ten co kiedyś przyjechał na spota czarnym avantem 1.8t Aparat żadne cuda, kompakt, tylko po prostu dobrze ustawiony + statyw i robi robote Trzeba się ugadać na jakąś sesje ! Trochę odświeżę temat, bo prawie rok minął od ostatniego wpisu Można powiedzieć, że się nic nie zmieniło, jednak na ten rok planowane są większe zmiany. Od jakiegoś czasu leżą graty na półce, a dokładniej: lusterko fotochrom, MCE F, włącznik AUTO, przełacznik DRL/CLH, wiązka do tego wszystkiego + fotochrom zewnętrzny Co do mnie "leci" po świętach: - lusterka zewnętrzne fotochrom + grzanie + składanie 10pin, - moduł komfortu AJ Dodatkowo, żeby już był cały kpl pod drl/clh wpadną bixy oraz planuję ori samopoziom Wiosna zawitała, więc i mody będą lecieć WRESZCIE
tomekhxc Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 wiosna idzie to rozbieraj auto i zakładaj to wszystko
Zieluu Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Opublikowano 28 Marca 2016 wiosna idzie to rozbieraj auto i zakładaj to wszystko Wyrzuce golfa z garażu, tego wpakuje i rusza prace [emoji16] Wysłane z mojego 9005X przy użyciu Tapatalka Fajna sesja...powodzenia w modach Dzięki Wysłane z mojego 9005X przy użyciu Tapatalka
Zieluu Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 no nareszcie jakieś mody Rozkręcimy ten rok
KewsonND Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Powiedz mi kolego co masz za postojówki? że tak ładnie na niebiesko świecą? ja kupiłem ledy za 15zł sztuka co oszukują komputer aby błąd nie wyskakiwał i świecą bardziej na biało niż niebiesko? Gdzie można dostać takie jak masz ty?
Zieluu Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 Powiedz mi kolego co masz za postojówki? że tak ładnie na niebiesko świecą? ja kupiłem ledy za 15zł sztuka co oszukują komputer aby błąd nie wyskakiwał i świecą bardziej na biało niż niebiesko? Gdzie można dostać takie jak masz ty? Postojówki nieaktualne od tamtego roku, ponieważ się przepaliły i zaczęły mrugać, więc nie polecam Poza tym bardzo na niebiesko świeciły. Jak wpadną bixy to będę szukał jakiś po barwę żarnika 4800K
KewsonND Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 a z jakich względów zdecydowałeś się na wydech 2,5tdi
lopes1987 Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Ładna sztunia i modziki też do przodu idą.
tomekhxc Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 a z jakich względów zdecydowałeś się na wydech 2,5tdi jak to z jakich , chyba po to żeby mieć dwururke
Zieluu Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 a z jakich względów zdecydowałeś się na wydech 2,5tdi Ze względów strikte wizualnych Mocy to to nie dodaje, jej trzeba gdzie indziej szukać
dydek1 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Kornik kto ci fotki robił ? A kumpel, ten co kiedyś przyjechał na spota czarnym avantem 1.8t Aparat żadne cuda, kompakt, tylko po prostu dobrze ustawiony + statyw i robi robote Trzeba się ugadać na jakąś sesje ! Trochę odświeżę temat, bo prawie rok minął od ostatniego wpisu Można powiedzieć, że się nic nie zmieniło, jednak na ten rok planowane są większe zmiany. Od jakiegoś czasu leżą graty na półce, a dokładniej: lusterko fotochrom, MCE F, włącznik AUTO, przełacznik DRL/CLH, wiązka do tego wszystkiego + fotochrom zewnętrzny Co do mnie "leci" po świętach: - lusterka zewnętrzne fotochrom + grzanie + składanie 10pin, - moduł komfortu AJ Dodatkowo, żeby już był cały kpl pod drl/clh wpadną bixy oraz planuję ori samopoziom Wiosna zawitała, więc i mody będą lecieć WRESZCIE zanosi się na duże rezanie
Zieluu Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zanosi sie ale na razie brak kompletnie czasu [emoji35] Powoli i do przodu ! [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tomekhxc Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 heh coś o tym wiem , auto rozgrzebałem a teraz stoi bo nie ma czasu
Zieluu Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2016 heh coś o tym wiem , auto rozgrzebałem a teraz stoi bo nie ma czasu Czeka aż przyjadę do Ciebie i Cie zmobilizuje ...
jedrekx Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 ja też chcę, ja też chcę! Tomku, Twoja nalewka ciągle siedzi mi w pamięci
Rekomendowane odpowiedzi