Gość Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kot!!! Nie brakuje Ci tylnej wycieraczki? O to właśnie chodzi, nie wiem czemu jeszcze swojej nie wybebeszyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebidi Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kot!!! Nie brakuje Ci tylnej wycieraczki? O to właśnie chodzi, nie wiem czemu jeszcze swojej nie wybebeszyłeś ja tam w życiu nie usunę fakt może i wygląda lepiej ale w avancie cały syf na klapę leci i w obecnych warunkach po tygodniu nie mycia widoczność z tylu bez pióra zerowa bo wsio zagnojone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kot!!! Nie brakuje Ci tylnej wycieraczki? O to właśnie chodzi, nie wiem czemu jeszcze swojej nie wybebeszyłeś ja tam w życiu nie usunę fakt może i wygląda lepiej ale w avancie cały syf na klapę leci i w obecnych warunkach po tygodniu nie mycia widoczność z tylu bez pióra zerowa bo wsio zagnojone Wszyscy tak sie tlumaczycie, w sedanie też mam zawaloną szybe i jakoś daje rade a dwa sa jeszcze lusterka boczne Juz pomine fakt ze z tylu wycieraczka mi nie dziala w daily wlasnie w kombiaku i jakos zyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebidi Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kot!!! Nie brakuje Ci tylnej wycieraczki? O to właśnie chodzi, nie wiem czemu jeszcze swojej nie wybebeszyłeś ja tam w życiu nie usunę fakt może i wygląda lepiej ale w avancie cały syf na klapę leci i w obecnych warunkach po tygodniu nie mycia widoczność z tylu bez pióra zerowa bo wsio zagnojone Wszyscy tak sie tlumaczycie, w sedanie też mam zawaloną szybe i jakoś daje rade a dwa sa jeszcze lusterka boczne Juz pomine fakt ze z tylu wycieraczka mi nie dziala w daily wlasnie w kombiaku i jakos zyje sedana miałem poprzednio nie brudziła się jakoś specjalnie większość klapa zbierała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Nie brakuje Ci tylnej wycieraczki? Nie, jak dla mnie jest zbędna i zresztą od czego są lusterka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Nie razi cię to żółte światło z tyłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Nie razi cię to żółte światło z tyłu... Uwierz mi że jest czerwone,efekt fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris12 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Chyba chodzi o podświetlenie rejki. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Kur... Rejka,ebni ze tam ze dwa Ledy i będzie 10 lat do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Kur... Rejka,ebni ze tam ze dwa Ledy i będzie 10 lat do przodu Hehe,o rejke chodzi Im mniej widoczna tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnOOpie Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wodzu autko bardzo dobrze wygląda na żywca dzisiaj na Popiełuszki koło Animusza za Tesco się mijaliśmy za późno się zorientowalem że jakieś znajome audi jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Samochód robi wrażenie i to ogromne ,widziałem w na podpromiu po pasterce Stałeś niedaleko mojej a6c6 czarnej na USA pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Wodzu autko bardzo dobrze wygląda na żywca Samochód robi wrażenie i to ogromne ,widziałem w na podpromiu po pasterce Dzięki Panowie. Powiem szczerzę że "Grób" robi pozytywne wrażenie,osobiście mnie to cieszy.Dzień w dzień na parkingach czy na światłach "paparazzi" pstrykają foty,hehe. Ci którzy widzieli auto na fotkach,po zobaczeniu w realu twierdzą że fotki nawet w połowie nie odzwierciedlają wyglądu. A co mi tam po cukruje sobie w temacie Edytowane 1 Stycznia 2017 przez wodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Po to sie grzebie te autka żeby cieszyły oko, przede wszystkim właściciela No i zawsze to więcej "polotu na tych smutnych jak piz*a polskich drogach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neskas Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Wodzu jaki olej lejesz do groba ?? Może testowałeś różne ? Szukałem ale nie widziałem info .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Fajna rolka. Polowałem wiosną 2k16 na ten wzór ale nie były jeszcze dostępne i padło na inne. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 5 godzin temu, Neskas napisał: Wodzu jaki olej lejesz do groba ?? W Grobie od zawsze mobil1. Obecnie od ostatniego stage już prawie 50tyś mobil1 5w50. Zmieniam co około 7tyś,bo Grobik nie ma lekko Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam Setap(235/450) zrobił już 50tyś i jak na razie nic złego się nie wydarzyło Pancerny(1Z,AFN) znosi dzielnie zadawane mu "męki i bóle" . Od ostatniej wymiany uszczelki głowicy i "dachu nad stajnią" zero problemów z serduchem. Olej wymieniany co 6-7tyś (Mobil1 5w50),odpalał nawet przy -24* bez jakichkolwiek problemów. Mała awaria spływu oleju z turbo ale zauważona przed narobieniem szkody.Wymieniony jeden przegub zewnętrzny,jeździłem z tydzień na rozerwanej gumie .Skrzynia jak huczała tak huczy,nic mniej nic więcej Sprzęgło o dziwo jeszcze dobrze klei chodź już pedał "bierze" u samej góry.Kolejne relacje zdam po następnych miejmy nadzieje tyś.kilometrach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezen Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Wodzu, jaką masz skrzynke? Wozisz się na 5b czy 6b? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi