karpatka Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Dzięki panowie W sumie to mieszkam między Inem, a Bydgoszczą Konkretnie Złotniki Kuj. Jeśli w złotnikach to moje tereny niedaleko mam dziewczyne żabi skok do Cb , jak byś chciał ją obnirzyć pisz mam jakieś graty do gleby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Okolice Złotnik, dokładnie Leszcze Można kiedyś ogarnąć spota albo razem podbić do CB Glebę bym chciał, ale na razie nie jestem w stanie tego zfinalizować. Co dokładnie masz? Springi czy może jakiś zestaw z amorami? Zimowo pełną gębą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-sebo- Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 jak dla mnie te lampy nie pasują. Za bardzo srebrne sa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 wiem jak temu zaradzic, Maniu jak chcesz wrocic na wlasciwa droge to tylko to wchodzi w gre: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Myślałem nad takimi jak się cieplej zrobi to przyciemnię folią i zobaczę jak to będzie wyglądać, a później bix i się pomaluje na czarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 wiem jak temu zaradzic, Maniu jak chcesz wrocic na wlasciwa droge to tylko to wchodzi w gre: [emoji106] To badziewie wlasciwa droga nazywasz? Lepiej srodki pomalowac jak gwerty robi Tylko us wtedy slabiej widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 To badziewie wlasciwa droga nazywasz? To była ironia, jeszcze w czerwcu to auto wyglądało całkiem inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Bardziej żarcik niż ironia no ale widocznie kolega nie zatrybił Jak gwerty jeszcze robi to jest to jedyna opcja i oddawaj lampy jemu. Aczkolwiek przy Twoich bialych felgach te lampy sie dobrze komponuja z caloscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Nie zna tematu to możemy mu wybaczyć Niby całość się fajnie komponuje, ale front można zrobić na czarno Ale na pierwszy strzał pójdą felgi do odnowy i przy okazji chyba prysnę lustra pod kolor, czyli w biały połysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 lustra zostaw bo bedzie przekombinowane moim zdaniem no ale zrobisz jak uwazasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Lusterka zawsze można przemalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenrir Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Możesz je prysnąć plastidipem, zawsze możesz zerwać jak nie podpasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Przygotowania do sezonu czas zacząć, na pierwszy ogień lecą końcówki i drążki + zbieżność Zbieżność trzaśnięta, całkiem inaczej się prowadzi _____________________________________________________________________ No i w końcu zmieniona kiera i olej w skrzyni Brakuje czarnej wykładziny jak dla mnie, żeby całość się komponowała ze sobą i wtedy dekory jakieś jasne dla kontrastu, może na biało tak jak znaczki i felgi...trzeba pomyśleć na wiosnę Foto zrobione papciem, tylko on był pod ręką Edytowane 11 Lutego 2015 przez Maniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenrir Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 A czemu trójramiennej kiery nie zakładałeś? Zmiana była by o wiele lepsza, ta kiera jest średniawa moim zdaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Tymczasowo będzie dużo lepsza niż ta z 80-tki. Pierwszy post trochę ogarnięty, można zobaczyć jak auto wyglądało na początku i co jest aktualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Przyprowadzisz tego składaka na spot w końcu? [emoji1] z czereśni szpak nadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Na następnym postaram się zjawić No i felgi się robio...trzeba jeszcze prysnąć i zakładać lato... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graba82 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 szacun za kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Mistrzu jaki kolor wpada czy polerka na lustro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graba82 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 może kolo w pomarańcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi