krzysiekvtec Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Nie znalazłem takiego tematu a do tej pory już bym trochę materiału miał więc wkleję dwa
marekg Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Ten ostatni filmik to niby co to ma być? Co to za zenada?
bediks Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) ladnie ci wyjechal %) Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez bediks
Steav Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) O jakiś fajny temat, szkoda że dużo filmików wywaliłem ale coś tu wlepię niebawem Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Steav
krzysiekvtec Opublikowano 25 Października 2014 Autor Opublikowano 25 Października 2014 niedlugo te filmy z rosji beda odcinkowe... temat jest "z naszych kamer" nie ruskich ...
POWER-KRIS Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) To kup mi kamerę. Nie miałem czego wstawić a chciałem odkopac. Edytowane 25 Października 2014 przez POWER-KRIS
3r4 Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 niedlugo te filmy z rosji beda odcinkowe... temat jest "z naszych kamer" nie ruskich ... Też jestem tego samego zdania... Filmików z Rosji są setki jak nie tysiące, te kompilacje można na jakąś strefę śmiechu wrzucać bo to content rodem z serwisów rozrywkowych Ten temat miał być dla nas!
misiek95 Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Dobry temat, będę zaglądał. Też sobie sprawie taką kamerkie bo to co u mnie na prowincji ludzie wyprawiają to sie w głowie nie mieści btw. na yt jest blisko 20 odcinków zlepek takich nagrań z polskich dróg
krzysiekvtec Opublikowano 29 Października 2014 Autor Opublikowano 29 Października 2014 Malo braklo i było by bum z kierowca ktory skrecal w lewo, ograniczenie do 40 cmentarz przy którym juz coraz wiecej ludzi ... do tego pala nie chciala zjechac na swój pas do samego konca blokowal nas i nie dal sie wyprzedzić ...
Fido Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) We wrześniu nastukałem takiemu jednemu garści bo też durniał i nie dawał się wyprzedzić. Jak już go chciałem wyprzedzić to przyspieszał. Zdrażnił mnie bardzo. W końcu go wyprzedziłem i zablokowałem. Wyszedłem i nabrał w pałę gówniarz pier.......ny. Wyścigi sobie urządził. Okazało się że miał prawko A1 Edytowane 3 Listopada 2014 przez Fido
medik Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 We wrześniu nastukałem takiemu jednemu garści bo też durniał i nie dawał się wyprzedzić. Jak już go chciałem wyprzedzić to przyspieszał. Zdrażnił mnie bardzo. W końcu go wyprzedziłem i zablokowałem. Wyszedłem i nabrał w pałę gówniarz pier.......ny. Wyścigi sobie urządził. Okazało się że miał prawko A1 brawo ! masz u mnie piwo
fafnasty Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 We wrześniu nastukałem takiemu jednemu garści bo też durniał i nie dawał się wyprzedzić. Jak już go chciałem wyprzedzić to przyspieszał. Zdrażnił mnie bardzo. W końcu go wyprzedziłem i zablokowałem. Wyszedłem i nabrał w pałę gówniarz pier.......ny. Wyścigi sobie urządził. Okazało się że miał prawko A1 brawo ! masz u mnie piwo cwaniaków jest sporo sporo dla tego trzeba robić mody na moce żeby cwaniaczki się zdziwili
bediks Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 taaaa i pozniej cie miski kameruja jak tego http://www.policja.pl/pol/aktualnosci/105323,Pirat-na-S3-jechal-234-kmh.html
Rekomendowane odpowiedzi