siemian Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 to daj jakis namiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Golf jedyny słuszny i w zacnym kolorze. Nie wylatywałeś dzisiaj ok 10.00 z podziemnego parkingu w Gemini BB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 hmmm ja jestem w Chorwacji do poniedziałku a golf stoi w garażu... jak ktoś go ruszył to pozabijam Nie no a tak na serio to jezdzi po BB jeszcze jeden taki tylko dwa lata starszy i gorzej wyposażony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 gdzie jesteś w tej chorwacji ??? ja jestem w trogirze i widziałem czarną B8 na podkładkach tablicy a4-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 gdzie jesteś w tej chorwacji ??? ja jestem w trogirze i widziałem czarną B8 na podkładkach tablicy a4-klub.pl Cubra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Krk no wróciłem z urlopu także trzeba wracać do życia w międzyczasie wpadło małe conieco, teraz tylko znalezc czas żeby założyć: nagłośnienie dynaudio: climatronic, nagrzewnica, wiązka: pozdro Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez siemian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Taka furka i miała manualną klimę? Ale to chyba dobrze, bo byś nie miał co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Jułesej, stąd manual klima. Tam nie potrafią obsługiwac automatycznej klimy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Korzystając z tego że umylem autko cyknąłem pare fotek na szybko. Z nowości- głośniki dynaudio są już zamontowane (Przemo dziękuje za pomoc) i hamulce 345 siedzą już na autku. P.S. Sprężyny z H&R mam już zamówione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Dobrze wyglada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 ależ ta twoja szóstka wygląda wyku......wiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 mała (ciężka) rzecz a cieszy Stabilizatory z Eibacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Moglismy dac zaciski w żółty kolor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Świetny ten Golf! 350ps w stosunkowo lekkiej budzie musi się świetnie odpychać! Przyznam, że taki Golf to mój lider do jazdy na codzień, wielkość do frajdy z jazdy na bardzo wysokim poziomie. Do wyjazdów z rodzinką jakiegoś podłego diesla jeszcze mieć lub również takie 2.0T tylko w większej budzie i nic więcej nie trzeba do życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Nie wiem czemu ale to koło mi się w h*j podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spin444 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Marek widzę że kolejne grube rezanie idzie powodzenia w dalszych modach jak zawsze pomysłów Ci nie brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupczak90 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Obadane na żywo..... nic specjalnego ...... poza grubszym wydechem normalny golf ..... nie no obłędny ten golf jaram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 dotarły nowe zabaweczki :kox: montaż po weekendzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 SIEMIAN nie masz problemu z BT i iPhone?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 nie mam BT Spręzyny i stabilizatory założone. Pięknie siadło. Fotki na szybko. Własciwości jezdne na szybko: miód malina jutro będę mierzył jakie dystanse założyć no i porównanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi