Opublikowano 29 Marca 201412 l panowie mogłby sie ktos przyjrzec tej czwórce Audi A4 30000.00 PLN. Chełm - otoMoto.pl
Opublikowano 29 Marca 201412 l panowie mogłby sie ktos przyjrzec tej czwórceAudi A4 30000.00 PLN. Chełm - otoMoto.pl Znowu B7...?
Opublikowano 30 Marca 201412 l panowie mogłby sie ktos przyjrzec tej czwórceAudi A4 30000.00 PLN. Chełm - otoMoto.pl Znowu B7...? Kto bogatemu zabroni
Opublikowano 30 Marca 201412 l panowie mogłby sie ktos przyjrzec tej czwórceAudi A4 30000.00 PLN. Chełm - otoMoto.pl Znowu B7...? Kto bogatemu zabroni Znając historię, to elmo po B7 wróci do B5. Znajdzie auto, wsadzi w nie worek szmalu a potem sprzeda...
Opublikowano 31 Marca 201412 l panowie mogłby sie ktos przyjrzec tej czwórceAudi A4 30000.00 PLN. Chełm - otoMoto.pl Znowu B7...? Kto bogatemu zabroni Znając historię, to elmo po B7 wróci do B5. Znajdzie auto, wsadzi w nie worek szmalu a potem sprzeda... Chełm. miasto Sexu i biznesu, swego czasu szukałem BMW E60, znalazłem w Chełmie a w całej Polsce szukałem, pojechałem ze swoim mechanikiem, podłączył diagnostę, odpaliliśmy silnik. Właściciel pojechał do miasta po paliwo bo była niedziel a a żona dzień wcześniej, a właściwie wieczór spędziła w towarzystwie koleżanek (wiadomo kobieta nie tankuje). Wynik? 37 błędów na bezpieczeństwie, 22 na komforcie, nawet czujniki zderzeniowe w słupkach oba wystrzelone, więc radzę ci poślij jakiegoś dobrego lakiernika do miasta Chełma, i dobrego diagnostę, nie z laptopem a z profesjonalnym sprzętem diagnostycznym. To są Twoje pieniądze. A wracając do BMW kupiłem w Ciechanowie, może nie idealne pod względem lakierniczym, ale pod względem mechanicznym perełka. Służy już trzeci rok, bezawaryjnie, zwykłe użytkowanie.
Opublikowano 31 Marca 201412 l Autor to ze w chełmie trafiłes kiedys jakis feler nie oznacza ze juz ma nigdy z tego miasta nie mozna brac jakiegos auta. jest sporo aut jest sporo ludzi kadzy auto uzytkuje utrzymuje inaczej wiec nie ma mowy o takich wypowiedziach. a jesli teraz w Ciechanowie koledzesie tafi jakies trefnr auto takie jak szuka pod wzgledem silnika modelu itp tez tak moze napisac. wiec moim zdaniem nie ma roznicy czy sie kupi auto z Gdanska Zakopanego czy z Warszawy. po prostu musi byc uczciwy własciciel i mozna trafic auto ktoremu nic nie dolega i nie potrzebuje zadnych wiekszych wkładów finansowych
Opublikowano 31 Marca 201412 l ... wiec moim zdaniem nie ma roznicy czy sie kupi auto z Gdanska Zakopanego czy z Warszawy. po prostu musi byc uczciwy własciciel i mozna trafic auto ktoremu nic nie dolega i nie potrzebuje zadnych wiekszych wkładów finansowych fakt sorry nie można generalizować, swoje B7 trafiłem w Koninie bez oglądania, w dniu zakupu oglądał go mój zaprzyjaźniony magik EDIT: ps. nic do Chełma nie mam, mieszkałem tam przez 3 lata, moja żona pochodzi z Chełma, nie mówiąc już o znajomych z pracy...
Opublikowano 4 Kwietnia 201412 l panowie mogłby sie ktos przyjrzec tej czwórceAudi A4 30000.00 PLN. Chełm - otoMoto.pl Znowu B7...? Kto bogatemu zabroni Znając historię, to elmo po B7 wróci do B5. Znajdzie auto, wsadzi w nie worek szmalu a potem sprzeda... Chełm. miasto Sexu i biznesu, swego czasu szukałem BMW E60, znalazłem w Chełmie a w całej Polsce szukałem, pojechałem ze swoim mechanikiem, podłączył diagnostę, odpaliliśmy silnik. Właściciel pojechał do miasta po paliwo bo była niedziel a a żona dzień wcześniej, a właściwie wieczór spędziła w towarzystwie koleżanek (wiadomo kobieta nie tankuje). Wynik? 37 błędów na bezpieczeństwie, 22 na komforcie, nawet czujniki zderzeniowe w słupkach oba wystrzelone, więc radzę ci poślij jakiegoś dobrego lakiernika do miasta Chełma, i dobrego diagnostę, nie z laptopem a z profesjonalnym sprzętem diagnostycznym. To są Twoje pieniądze. A wracając do BMW kupiłem w Ciechanowie, może nie idealne pod względem lakierniczym, ale pod względem mechanicznym perełka. Służy już trzeci rok, bezawaryjnie, zwykłe użytkowanie. urzekła mnie Twoja historia
Opublikowano 4 Kwietnia 201412 l panowie mogłby sie ktos przyjrzec tej czwórceAudi A4 30000.00 PLN. Chełm - otoMoto.pl Znowu B7...? Kto bogatemu zabroni Znając historię, to elmo po B7 wróci do B5. Znajdzie auto, wsadzi w nie worek szmalu a potem sprzeda... Chełm. miasto Sexu i biznesu, swego czasu szukałem BMW E60, znalazłem w Chełmie a w całej Polsce szukałem, pojechałem ze swoim mechanikiem, podłączył diagnostę, odpaliliśmy silnik. Właściciel pojechał do miasta po paliwo bo była niedziel a a żona dzień wcześniej, a właściwie wieczór spędziła w towarzystwie koleżanek (wiadomo kobieta nie tankuje). Wynik? 37 błędów na bezpieczeństwie, 22 na komforcie, nawet czujniki zderzeniowe w słupkach oba wystrzelone, więc radzę ci poślij jakiegoś dobrego lakiernika do miasta Chełma, i dobrego diagnostę, nie z laptopem a z profesjonalnym sprzętem diagnostycznym. To są Twoje pieniądze. A wracając do BMW kupiłem w Ciechanowie, może nie idealne pod względem lakierniczym, ale pod względem mechanicznym perełka. Służy już trzeci rok, bezawaryjnie, zwykłe użytkowanie. urzekła mnie Twoja historia
Opublikowano 1 Maja 201412 l Brakuje jeszcze parę osób do zrealizowania zamówienia, ktoś coś ? Polary są na prawdę fajne http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/
Opublikowano 16 Czerwca 201412 l http://a4-klub.pl/lubelskie-82/cultstyle-lubelszczyzna2014-28-29-czerwiec-332189/#post4309949
Opublikowano 17 Czerwca 201412 l żyje tu kto jeszcze? już nie ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ...
Opublikowano 28 Października 201411 l Czyli jeżeli dobrze rozumiem to nie ma już żadnych spotów chełmskich...?