Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Chełmskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja sobie muszę wentylator od klimy kupić, bo mi zdechł :decayed::thumbdown:

Opublikowano

czynnik nabijałem na podgórzu w " Mark-Mot " a reszte jak wymiana filtra i odgrzybianie to we własnym zakresie.Moga Ci równiez odgrzybic klime tylko nie wiem jakim sposobem :wink4:

Opublikowano

a w du**e ich mam z tym odgrzybianiem :wink4:

czynnika sam nie nabije także musowo a tak to wole sobie sam odgrzybić..... raz mi odgrzybiali... :polew:

wstawił do środka puszeczke z której ulatniał się ten cały odgrzybiacz, klima na ful moc i tyle tego było.... skończyło sie na tym ze sam sobie to zrobiłem i dopiero było dobrze :wink4:

Opublikowano

Mi się wydaje że o odgrzybianiu to najwięcej wie ta blondyna z podpisu Solarka :naughty::decayed:

Opublikowano

arczi zrobiłes juz to co miałes zrobić :wink4: bo trzeba mi wymiary do podstawek :decayed:

Opublikowano

bo trzeba mi wymiary do podstawek :decayed:

do czego? :mysli:

Opublikowano

no ale podstawiania czego? co na nich będzie stało? :decayed: aż się boję :decayed:

Opublikowano

no ale podstawiania czego? co na nich będzie stało? :decayed: aż się boję :decayed:

pjiwo?

Opublikowano

Panowie, co do picia... Ja nie pije na 100% :disgust: Bo prosto po spocie muszę jechać, znaczy tak jak się skończy, wracam i się pakuję na mały wyjazd... Bo w poniedziałek śmigam gdzieś daleko :gwizdanie:

Opublikowano

Ja też nie pije na 100%... trzeba pić z umiarem :decayed:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 22:42_________________________________________________A co Rafał byś chciał do picia? :mysli:

Opublikowano

A co Rafał byś chciał do picia? :mysli:

herbatę z cytryną :decayed:

Opublikowano

A co Rafał byś chciał do picia? :mysli

kubusia play :tongue4:
Opublikowano

:kox::beach: Solar a co to jest? :polew:

Opublikowano
:polew: sok :wink4: czasem oglądam tv i reklamy jakie się nawiną :gwizdanie: najlepszy sok dla dzieciaków :rolleyes: jak mogłeś o tym nie wiedzieć :tongue4:
Opublikowano

:kox::beach: Solar a co to jest? :polew:

no jak to co napoj dla takiego playboja jak Ty :D