Wandej Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 cześć chopin jeszcze mnie tu nie było niedługo zmolestuje Cię w sprawie TV w RNSe Ależ nie ma problemu ogarniemy Graty Chopin bardzo piękny furacz Jestem z lcy wiec dolecim do ciebie pozdrowienia Witaj dzięki i dawaj tutaj : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/311880-bukowina-2015-wspolna-podroz-ogolnopolska-d/ no to działamy dalej w temacie przyszły dystanse na przód i tył od MAtiego - Mati dziękówka Miałem h&r i polecam. Brak jakichkolwiek problemów. Tylko nie dokręcaj ich wybitnie mocno żeby nie pękło alu Dzięki za rade mój kompanie myślę że są optymalnie dokrecone Za te dokrecenie to ja recze glowa [emoji1] Miałem takie na aucie już z niemiec. Ledwo odkręciłem tył no i peknięcie już miały pomiędzy otworem na śruby Ale trzymały
cinkers Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Chopin leciales dzisiaj Pułaskiego po południu? Widziałem podobna doinwestowana ale bez ramek klubowych. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
kufel26 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Furka piękna, jakich wymiarów masz te dystane kolego? Bo widze całość ładnie jest spasowana.Pozdrawiam
cupek97 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Posiadam wóz również w takim kolorze Jednym z moich celów będzie osiągnięcie wyglądu z zewnątrz tak jak Ty + lotka na klapę Bezawaryjności i powodzenia w modach!
chopin Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2016 Furka piękna, jakich wymiarów masz te dystane kolego? Bo widze całość ładnie jest spasowana.Pozdrawiam Wartości to 10 mm przod przelotowy i 20 mm tył przykręcane Posiadam wóz również w takim kolorze Jednym z moich celów będzie osiągnięcie wyglądu z zewnątrz tak jak Ty + lotka na klapę Bezawaryjności i powodzenia w modach! Dzięki i wzajemnie jak cos mogę podpowiedzieć to pisz
janeksroka Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 To chyba w końcu znalazłem właściciela B6, którą podziwiałem od dłuższego czasu pod blokiem Gratuluję, samochód wyjątkowej urody Może spotkamy się kiedyś na spocie
chopin Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2016 To chyba w końcu znalazłem właściciela B6, którą podziwiałem od dłuższego czasu pod blokiem Gratuluję, samochód wyjątkowej urody Może spotkamy się kiedyś na spocie Dzięki dzięki włożone dużo czasu i serca On żyjeeee cały czas i nawet oddycha :D:D
amaradaar Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 no taaa ale forum to odswietnie widze odwiedza
chopin Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 no taaa ale forum to odswietnie widze odwiedza wcale nie
Adasko19 Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Kolor taki jak mojej [emoji6] Ilość zmian i utrzymanie samochodu na wielki plus [emoji1] Widziałbym tu jeszcze lotkę na tylnej klapie...
chopin Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 Kolor taki jak mojej [emoji6] Ilość zmian i utrzymanie samochodu na wielki plus [emoji1] Widziałbym tu jeszcze lotkę na tylnej klapie... Oczywiscie jest taki plan
amaradaar Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 nooo to teraz się weźmiesz mam nadzieje
chopin Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 nooo to teraz się weźmiesz mam nadzieje ależ oczywiście
amaradaar Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 bo po mału z tego co widzę przechodzisz myslami na b9 :D
chopin Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 bo po mału z tego co widzę przechodzisz myslami na b9 :D chyba oszalałeś żebym nie mógł normalnie w zimie na ręcznym polatać ? kto to wymyślił jakiś ręczny w przycisku
amaradaar Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 przycisk nie jest zły gorzej że hamuju wsie 4 kułaaa
chopin Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 przycisk nie jest zły gorzej że hamuju wsie 4 kułaaa jak Ci sie zatnie ten pseudo hamulec to dopiero zatesknisz za swoją kochaną bezawaryjną B szósteczką
Rekomendowane odpowiedzi