chopin Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2015 Mówiłem Ci, że będzie różnica i nie będziesz żałował tych wydanych "kilku" złotówek więcej jest za***iście , teraz już nie będzie innego jak LM no i niestety ... okazało sie że koleś nie ogarnia tego co ma a czego nie , pojechałem osobiście zaczął coś ściemniać ale w ostateczności wyszło że jego pracownik sie pomylił i dodał nie te zdjęcia co trzeba itp itd ... szkoda bo już miałem nadzieje Nadszedł długo przeze mnie oczekiwany modzik : i będzie rezanko i w końcu będzie to wyglądało jak należy funkiel nóweczka z aso. Przyszły też lampki ori ledy : no i zostawiamy motula i przechodzimy poziom wyżej - zobaczymy jaki będzie efekt Zasuwasz do przodu Oświetlenie rejestracji LED jest takie samo w sedanie i avancie? Znacie może numery pod sedana? to jest to samo , a nr masz na zdjeciu. no ja też po przejsciu na LM byłem pozytywnie zaskoczony tylko w tych ledach są dwa nr na prawą i lewą : końcówki 021 i 022
Zieluu Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 LM - bardzo dobry wybór, również jeżdżę na nim i zachwalam
chopin Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2015 LM - bardzo dobry wybór, również jeżdżę na nim i zachwalam Dolna kratka od S4 wyrezana, zdjęcia później jak wrócę do domu Ale teraz jest piknie No i fotki : tutaj podczas rezanka : było troche zabawy i precyzyjnego docinania ale efekt każdemu wynagrodzi poświęcony czas i stres aby nie uszkodzić kratki która jest droższa niż górny grill : włala
dziadek Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Chopin to nawijaj jakie odczuwalne różnice miedzy LM a Motul
WhyMe? Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Dużo opasek zaciskowych zakładałeś?
chopin Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2015 Chopin to nawijaj jakie odczuwalne różnice miedzy LM a Motul Dziadzia , jako że ja muzyk to przede wszystkim pierwsze na co zwróciłem uwagę to na dzwięk . Silnik zaczął ciszej i tak jakby bardziej miękko pracować . Wydaje zupełnie inny dzwięk przy klekotaniu. I mam wrażenie że lżej mu się odpala na ujemnej temp.
dziadek Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Kurde kiedyś to samo mówili o motulu , czyżby sie pozmieniało ?
amaradaar Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Kurde kiedyś to samo mówili o motulu , czyżby sie pozmieniało ? no właśnie i czmu kur... tydizeń po tym jak kupiłem motula o tym mówisz..... aaaaaaaa Edytowane 24 Stycznia 2015 przez amaradaar
chopin Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 Kurde kiedyś to samo mówili o motulu , czyżby sie pozmieniało ? no właśnie i czmu kur... tydizeń po tym jak kupiłem motula o tym mówisz..... aaaaaaaa przepraszam , wymieniłem dopiero wczoraj Krzycho motula możesz pogonić na Allegrissimo , i bierz Liqui Moly , naprawde ja podchodziłem do tematu bardzo sceptycznie i przeczytałem cały wątek olejowy na forum i stwierdziłem że Motul super , ale wydaj te 30 zł więcej i kup LM a nie pożałujesz a auto będzie zupełnie inaczej grało Kurde kiedyś to samo mówili o motulu , czyżby sie pozmieniało ? Nie wiem ... przeszedłem z Mobila na Motula bo wszyscy zachwalali i mówili że nie ma sensu przepłacać za LM, i podszedłem do tematu bardzo sceptycznie ale się okazują zupełnie nowe rzeczy... i tak międziutko teraz chodzi silnik i tak lekko klekocze że aż miło Nowy update : Zapomniałem się pochwalić jeszcze jednym modem : mianowicie DVD w schowku oraz przełącznik pomiędzy TV a DVD : Teraz już mam rozubdowane multimedia tak jak chciałem - koncerty DVD na Bose - jest czad oczywiście CUSTOM MADE BY DOMIN79 - Doniu :notworthy:
andr3i Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Wkoncu masz kolor opisany zgodnie z oznaczeniem
vincent-1987 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 No teraz przodzik wygląda kompletnie czad !!!
chopin Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 No teraz przodzik wygląda kompletnie czad !!! Dzięki , też sie jaram teraz
amaradaar Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Jee tam Berzydaaal no już nie będę teraz czarował kupię next time czyli na jesień LM no ale Panie DFałD czemu na zilono się świci Edytowane 25 Stycznia 2015 przez amaradaar
chopin Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jee tam Berzydaaal no już nie będę teraz czarował kupię next time czyli na jesień LM no ale Panie DFałD czemu na zilono się świci bo tak Matka fabryka je stworzyła i jak jest w schowku to może sie tak świecić , ważne żeby odtwarzało koncjerty DVD
Piotrek81 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 grill pieknie siedzi,tez mnie czeka ten zbieg good job
chopin Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 grill pieknie siedzi,tez mnie czeka ten zbieg good job A dziękuje dziękuje polecam , będziesz mega zadowolony , i będziesz częściej wychodził z domu co by pooglądać jak zajebiaszczo się Twoja furka prezentuje z nową buzią
Piotrek81 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 a powiedz,jak ztym docinaniem,przekladas kratke s-line,do kratki s4,i odrysowywales,?jak to idzie?
chopin Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 a powiedz,jak ztym docinaniem,przekladas kratke s-line,do kratki s4,i odrysowywales,?jak to idzie? Mniej więcej tak ale troszku trzeba na to poświęcić czasu żeby to dokładnie wyrysować , ale teraz już z doświadczenia mogę poradzić żeby zacząć od obcięcia tylnych zaczepów - one i tak są w innym miejscu a kratke później najlepiej na kleju zmontować (ja użyłem poxipolu przeźroczystego i trzyba fest) oczywiście póżniej trytką całość już do zdesia żeby mieć pewność że będzie utrudnione przejście w posiadanie "innego użytkownika" jak będziesz sie zabierał za to to napisz , podpowiem co i jak
Piotrek81 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 a powiedz,jak ztym docinaniem,przekladas kratke s-line,do kratki s4,i odrysowywales,?jak to idzie? Mniej więcej tak ale troszku trzeba na to poświęcić czasu żeby to dokładnie wyrysować , ale teraz już z doświadczenia mogę poradzić żeby zacząć od obcięcia tylnych zaczepów - one i tak są w innym miejscu a kratke później najlepiej na kleju zmontować (ja użyłem poxipolu przeźroczystego i trzyba fest) oczywiście póżniej trytką całość już do zdesia żeby mieć pewność że będzie utrudnione przejście w posiadanie "innego użytkownika" jak będziesz sie zabierał za to to napisz , podpowiem co i jak dzieki za opis,jak beda problemy to sie odezwe
chopin Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 a powiedz,jak ztym docinaniem,przekladas kratke s-line,do kratki s4,i odrysowywales,?jak to idzie? Mniej więcej tak ale troszku trzeba na to poświęcić czasu żeby to dokładnie wyrysować , ale teraz już z doświadczenia mogę poradzić żeby zacząć od obcięcia tylnych zaczepów - one i tak są w innym miejscu a kratke później najlepiej na kleju zmontować (ja użyłem poxipolu przeźroczystego i trzyba fest) oczywiście póżniej trytką całość już do zdesia żeby mieć pewność że będzie utrudnione przejście w posiadanie "innego użytkownika" jak będziesz sie zabierał za to to napisz , podpowiem co i jak dzieki za opis,jak beda problemy to sie odezwe nie ma najmniejszego problemu , jak coś to pisz
Rekomendowane odpowiedzi