chopin Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Opublikowano 21 Lutego 2015 no coś nie chce się przyuczyć gadzina , ale spokojnie, nie odpuścimy
Gość cwiara Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Jak nie vagiem ja to boszką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
amaradaar Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 hehe Michał jak co mogę Ci podesłać młot udarowy to ustawisz tę godzinę
RicS3 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Mały apdejcik : do mniejszego zestawu wpadł sporo większy (chyba największy zestaw YATO) i takim sposobem żadne rezanie nie będzie nam straszne bo dobry sprzęt to podstawa Mistrzu ile taki zestaw kosztuje?
akjam Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Tyle kosztuje... http://allegro.pl/listing/listing.php?order=pd&string=yato+yt-3884&bmatch=seng-v6-p-sm-isqm-2-mt-0113 (...) I EFEKT KOŃCOWY :kox: Elegansio! Edytowane 22 Lutego 2015 przez akjam
jozek726 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 wygląda zacnie, jeszcze ta gałka zmiany biegów szpeci
chopin Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 wygląda zacnie, jeszcze ta gałka zmiany biegów szpeci A dziękuję , staram się Juzio , gałka zmiany biegów to następny mod na liście . Będzie ori w kolorze jasna wzór taki jak s-line tylko nie pikowana oczywiście z ASO , tylko YATO wzięło góre bo jest potrzebne do dalszego rezania no i trza poczekać na kolejny przypływ złociszy Chopin teraz to jakoś w końcu wyglądowywuje Dzięki WARJOCIE Jak nie vagiem ja to boszką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk nie mam boszki ale mam Black Deckera
amaradaar Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 ja bym jeszcze dekory pyknął w kolor czarny mat taki jak rns-e klimatronik itp
chopin Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 ja bym jeszcze dekory pyknął w kolor czarny mat taki jak rns-e klimatronik itp yhy , i jeszcze siedzenia obszyć zieloną skórą a deskę czerwoną i będzie JAMAJKA project Hera Koka Hasz LSD
audia4sline Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 ja bym jeszcze dekory pyknął w kolor czarny mat taki jak rns-e klimatronik itp yhy , i jeszcze siedzenia obszyć zieloną skórą a deskę czerwoną i będzie JAMAJKA project Hera Koka Hasz LSD A ja bym zostawił.Zreszta kwestia gustu waże że właścicielowi się podoba.Środek na duży Plus
chopin Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 ja bym jeszcze dekory pyknął w kolor czarny mat taki jak rns-e klimatronik itp yhy , i jeszcze siedzenia obszyć zieloną skórą a deskę czerwoną i będzie JAMAJKA project Hera Koka Hasz LSD A ja bym zostawił.Zreszta kwestia gustu waże że właścicielowi się podoba.Środek na duży Plus Dzięki , mi też to drzewo się podoba
amaradaar Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 no i git koniec końców to TY tym latasz
Armi Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 wygląda zacnie, jeszcze ta gałka zmiany biegów szpeci A dziękuję , staram się Juzio , gałka zmiany biegów to następny mod na liście . Będzie ori w kolorze jasna wzór taki jak s-line tylko nie pikowana oczywiście z ASO , tylko YATO wzięło góre bo jest potrzebne do dalszego rezania no i trza poczekać na kolejny przypływ złociszy Mają w ASO taką? Szukałem takiej jasnej do A3 to w ASO rozkładali ręce.
chopin Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 wygląda zacnie, jeszcze ta gałka zmiany biegów szpeci A dziękuję , staram się Juzio , gałka zmiany biegów to następny mod na liście . Będzie ori w kolorze jasna wzór taki jak s-line tylko nie pikowana oczywiście z ASO , tylko YATO wzięło góre bo jest potrzebne do dalszego rezania no i trza poczekać na kolejny przypływ złociszy Mają w ASO taką? Szukałem takiej jasnej do A3 to w ASO rozkładali ręce. Jasne że mają tylko oczywiście trzeba było przekopać pół internetu przez 2 lata żeby znaleźć numery ; Armi łap : to jest do a4 ta sama co czarna s-line tylko beżowa bez pikowania
chopin Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Opublikowano 23 Lutego 2015 Dziękuję Na zdrowie w końcu kiera zakodowana , jednak ORI VCDS robi robotę
biggman Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Upartą masz bestie albo lubi ori sprzęt, gites
Rekomendowane odpowiedzi