pawelc Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Witam. Małe ptyanie do użytkowników avanta .. Czy w avancie jest jakieś konkretne miejsce na gaśnice? ..
daniel_wwa Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Ja trzymam w prawym schowku w bagazniku, ale nie wiem, czy to miejsce do tego przeznaczone Jak kupilem samochod, to gasnicy nie bylo
domelq Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Niestety, mam ten sam problem... Na razie gaśnica leży pod fotelem i się tłucze na ostrych zakrętach... Chętnie bym ją gdzieś zamontował w odpowiednim i przeznaczonym dla niej miejscu
pox Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 A jak to jest w Sedanie? Ja kupiełm auto z niemiec, a tam gaśnica nie jest wymagana i w standardowym wyposażeniu jej nie było.
krzyniek Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 z doświadczenia wiem że jak auto zacznie się palić to ta gaśnica na niewiele się zdaje a gdzie ją zamontujecie to już zależy od widzimisię użytkownika, ja w avancie mam w lewym schowku w bagażniku.
majkel_majki Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Ja też trzymam swoją w lewym schowku kufra. A tak w ogóle to kilogramową można sobie gasić... papierosa
wojtekce Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 w/g kodeksu powinna być w dostępnym miejscu czyli w kabinie ja trzymam w lewym schowku bagażnika
Korzeń Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 w sedanie jest miejsce po prawej stronie we wnece
Chris86 Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Panowe auto powinno miec z prawej strony bagaznika (sedan).. ...Jednak moja A4 byłą sprowadzana z włoch a tam nie est wymagana gaśnica Mysle cały czas gdzie ja przymontowac, niemam nawet tej zagrody na osprzetowanie Póki co narazie jezdze jeszcze bez gasnicy - naszczescie kontroli drogowej jeszcze nie miałem:)
Smieszny Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Zamontuj schowek w bagaznikku i juz masz idealne miejsce :> Ja mam tam zmieniarke na cd i jeszcze gasnica sie miesci
wasill20 Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Ja ma w kabinie z przodu od strony pasażera, wydaje mi się, że jest to bardzo dostępne miejsce i nikomu nie przeszkadzające (sedan)
Cristoforo Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 ja mam pod fotelem i pod fotelem pasażera i w tylnych dwóch schowkach w bagażniku
Smieszny Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 ja mam pod fotelem i pod fotelem pasażera i w tylnych dwóch schowkach w bagażniku To prawie woz strazacki
audia4s4 Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 A jak to jest w Sedanie? Ja kupiełm auto z niemiec, a tam gaśnica nie jest wymagana i w standardowym wyposażeniu jej nie było. Ja trzymam gaśnice w małym kartoniku razem i innymi klamotami
aaaPablo Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Jak napisał WOJTEKCE w/g kodeksu powinna być w dostępnym miejscu (pod ręką) czyli w kabinie ja trzymam w prawym schowku bagażnika
Kennykk Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 ja oryginalnie mam zamocowaną po lewej stronie we wnęce w bagażniku , ma prawie 13 lat:)
Smieszny Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Jak napisał WOJTEKCE w/g kodeksu powinna być w dostępnym miejscu (pod ręką) czyli w kabinie ja trzymam w prawym schowku bagażnika z doświadczenia wiem że jak auto zacznie się palić to ta gaśnica na niewiele się zdaje a gdzie ją zamontujecie to już zależy od widzimisię użytkownika, ja w avancie mam w lewym schowku w bagażniku. A wiec moim zdaniem nie ma różnicy gdzie ja sie trzyma
wojtekce Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Jak napisał WOJTEKCE w/g kodeksu powinna być w dostępnym miejscu (pod ręką) czyli w kabinie ja trzymam w prawym schowku bagażnika z doświadczenia wiem że jak auto zacznie się palić to ta gaśnica na niewiele się zdaje a gdzie ją zamontujecie to już zależy od widzimisię użytkownika, ja w avancie mam w lewym schowku w bagażniku. A wiec moim zdaniem nie ma różnicy gdzie ja sie trzyma Moim zdaniem to wielka różnica.Przy załadowanym bagażniku do pełna chciałbym Cię zobaczyć w potrzebie jej natychmiastowego użycia
Rekomendowane odpowiedzi