Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Uważajcie na płyn z Biedronki !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uważajcie na płyn z Biedronki! Chodzi o płyn do spryskiwaczy Aurora Nano, dostępnego w sieci sklepów Biedronka. Płyn ten uszkadza szyby oraz lakier samochodów. Sprzedawany jest w zielonej bańce. Niestety wlałem go do swojego auta. Cała maska jest w białym osadzie a spryskiwacze przytkane. Wadliwa partia płynu produkowana była do 22.06.2014 . Biuro prasowe sieci Biedronka zapewnia, że wszyscy klienci którzy nabyli płyn z felernej partii mogą zgłaszać się do sklepów w celu zgłoszenia reklamacji.

10603393_329823793859541_709048514104639

Edytowane przez jospethe

Opublikowano

Po kur..a ja wlasnie wczoraj go kupiłem

.ale dobrze ze nie wlalem go

Opublikowano

Mój kolega zalał ten płyn do swojego autka i zalepiło mu dysze od spryskiwaczy. Dodatkowo powstały plamy na szybie i lakierze, których nie da się usunąć, przy pomocy ściereczki i środków myjących. Zgłosił reklamację i została ona uznana. Na razie nie wie jeszcze ile dostanie.

Opublikowano

kurde moja panna tez kupiła tan płyn i mam ten nalot ale nie zastanawaiłem sie od czego . mowicie ze nie da sie go usuac???

Opublikowano
  • Autor

Ja usuwałem mleczkiem do mycia kuchni- cos w rodzaju "cifa" , tylko delikatnie tarłem żeby nie porysować maski. Zeszło, ale małe ryski niestety zostały. W dodatku chyba pompka mi padła od tego bo słabo pompuje. Pewnie gdzieś osad się zrobił w środku. Ogólnie tragedia. Więcej w biedronce nic już nie kupię do samochodu. Lepsze produkty są już w Lidlu, zwłaszcza płyn do spryskiwaczy. Poniżej dach jednego z kierowców, który też używał tego płynu.

10574399_506178636193820_335042500502581

Edytowane przez jospethe

Opublikowano

Potwierdzam. Wystrzegajcie sie aury. Ja juz 2 razy zmienialem dysze do spryskow od xenona :facepalm: rozszczelniaja uszczelki i wszystko cieknie..

Opublikowano

to niedobrze. tylko ze ja mam ten plyn od poczatku czerwca . a jak jest z ta reklamacja zwraja za szkody???

uff całe szczescie ze u mnie da rade to palcem zetrzeć .widocznie ja mam płyn z dobrego sortu. ale jak znajde czas to go wyleje.

Opublikowano

Szybę najlepiej (podobno) spolerować tlenkiem ceru, a maska czy dach raczej do polerki ;/

Opublikowano

Dlatego ja nigdy nie kupuje Tescowych, Biedronkowych czy Kerfurowskich płynów do spryskiwaczy. Już wolę kupić sprawdzony produkt. Może i więcej zapłacę, ale za to nie uszkodzi elementów samochodów takich jak szyba, wycieraczki, lakier itp. itd.

Opublikowano

No tal tylko ten "markowy" płyn tez może mieć wadliwą partię i sytuacja będzie dokładnie taka sama.

Opublikowano

No coż tak juz jest. jak za 4 litry plynu płaci sie 5 zł.

Opublikowano

Witam. kupowalem tez zawsze w biedrze i widze na szybkie wlasnie taka troche tecze...na lakierze jakos nie widze nic zby cos bylo. i co teraz trzeba zrobic z tym? isc do biedry zglosic to czy jak?

Opublikowano

No coż tak juz jest. jak za 4 litry plynu płaci sie 5 zł.

To przepłacasz.W Carrefourze 5 litrów kosztuje 2,99 [emoji2]
Opublikowano

W kauflandzie idzie kupic 5L za 2 zeta :)

Edytowane przez habcio19

Opublikowano

Trzeba być pozbawionym węchu żeby w biedronce brać płyn.

Opublikowano
  • Autor

Trzeba być pozbawionym węchu żeby w biedronce brać płyn.

Akurat ładnie pachnie, ale robi bałagan na samochodzie.

Opublikowano

Polecają Sonaxa a Wy bierzecie w Biedronie :facepalm:

Opublikowano

Ładnie pachnie z kauflanda brzoskwiniowy czy jakiś, a kupuje się...

Sonax.

Opublikowano
  • Autor

Polecają Sonaxa a Wy bierzecie w Biedronie :facepalm:

Tobie zawsze coś nie pasuje . Więcej luzu kolego ;) Niektórzy chcą na przykład potestować różne produkty.

Opublikowano

Mi to na dłuższą metę wygląda ze będzie test ale lakiernikow i szklarzy. ☺