Opublikowano 1 Marca 200818 l Autor noo co jesst ? tak mało było osób ? :> Na kiełbachę oczywiście się piszę Jakby coś było wcześniej w 3city, to tyż Alvaro, już Coza ma wyjętą nawi, pomogły wyjmaki ori hyhyhy No ale pokaż się czasem u nas
Opublikowano 1 Marca 200818 l No siemasz pre ! coś Cię rzadko widzę na forum... Wy w ogóle jedziecie z nami ? [br]Dopisany: 01 Marzec 2008, 13:52 _________________________________________________już przeczytałem PW... :bicz3:
Opublikowano 1 Marca 200818 l czeslaw555 a co Ty masz 555 lat że uważasz się za starszego ?? no nie mam 555 lat, tylko 48
Opublikowano 4 Marca 200818 l BARDZO WAŻNE! PRZYŚLIJCIE MI NA PW DANE TZN IMIĘ I NAZWISKO WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW ZIMOWEGO ZLOTU W WISLE TZN OSOBY TOWARZYSZĄCE TEZ!!! DO WIECZORA MUSZE TO MIEĆ
Opublikowano 10 Marca 200818 l Siemanko! Jak widać w podpisie zbieram zdjęcia i nagrania wideo z Wisły, jak już zrobicie selekcję zdjęć i filmików prosiłbym o odezwanie się na priv Mam nadzieję, że tym razem sprawa zostanie potraktowana trochę poważniej niż po Letnim Zlocie, myślę, że każdy by chciał obejrzeć wszystko zmontowane w jeden film :th: Pozdrawiam
Opublikowano 12 Marca 200818 l Witam chciałem zaprosić na Mini spot TKA w czwartek o 20,30 na pasie startowym w gdańsku na zaspie. Pozdrawiam Marek
Opublikowano 13 Marca 200818 l czeslaw555 no nie mam 555 lat, tylko 48 hi Panieee daj Pan spokój jesteś kolega z forum i tle nie ważne czy masz 18 czy 48 lat, także jak się w końcu nasze 3M zbierze na spota to i ja zalecę i Ciebie zapraszam ! Druga kwestia - co za wstyd ! żeby z całej północy na zlot pojechał tylko jeden samochód :bicz3:
Opublikowano 13 Marca 200818 l ale czy was/nas Zdeniu przyjmie jak już nie jest w klubie ? Mateusz mam coś dla Ciebie nowego okrągłego z dopiskiem 08
Opublikowano 13 Marca 200818 l ale czy was/nas Zdeniu przyjmie jak już nie jest w klubie Klub klubem a obietnica obietnicą Obiecaliśmy to pojedziemy, tylko trzeba się z Nim skontaktować. nowego okrągłego z dopiskiem 08 oooo chipsy na które czekam
Opublikowano 13 Marca 200818 l mydlo oooo chipsy na które czekam decayed kox hyhy dobre - fakt chipsy z Wawy przyszły już jakiś czas temu
Opublikowano 13 Marca 200818 l To to wiem jestem na bieżąco bardziej mi się rozchodziło o to czy strzeliłeś gafę i zapomniałeś dopisać 'pierwszy' W każdy pierwszy czwartek miesiąca czy po prostu co tydzień w czwartek.
Opublikowano 13 Marca 200818 l No ja niewiem co to z tego Słupska będzie, lekka załamka jak tacy zawodnicy rezygnują
Opublikowano 14 Marca 200818 l Autor Ciebie nowego okrągłego z dopiskiem 08 eno, co jest - również chętnie przyjmę panie kolego warto pojechać do Słupska, może się wiele wyjaśni (albo i nie...) - czasem takie gadanie "forumowe" to gówno warte Lepiej osobiście... Ja bym się przejechał (oczywiście na doczepkę, bo ani auta ani dziengów do tej pory, uwaga : foch)