Bieniek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Kupiłeś już ten zderzak? http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/marzec-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-270607/#post3499714 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Wladi wstydu nie masz... Glosujemy na najledniesze zdjecie do kalendarza,a nie kalendarz kolegow:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Wladi wstydu nie masz...Glosujemy na najledniesze zdjecie do kalendarza,a nie kalendarz kolegow:whistling: No jak Ci się nie podoba moje zdjęcie to nie głosuj przecież Cię nie zmuszam pałko:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No wiadomo,ze nie musze,ale zalosne jest zebranie o glosy:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No wiadomo,ze nie musze,ale zalosne jest zebranie o glosy:doh:Dobra Bieniek wiem że Ty jesteś zakochany w swoim padle więc nie proszę Cię o głosowanie:polew: i nie zebram jak wyżej napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No ale przecież zle nie wyglada Ja tam głosne i nie dlatego ze znam wladiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dzięki dziadek:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dzięki dziadek:hi: Nie dziękuj bo wyjdzie ze po znajomosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 A my się znamy wogóle:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Wladi nie głosowałem na twoją fotkę bo po wygranej będzie na forum taki k**wa śmietnik że serwer się będzie blokował .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 A my się znamy wogóle Cos mi swita , ale mało pamietam , za dobra impreza chyba była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Wladi nie głosowałem na twoją fotkę bo po wygranej będzie na forum taki k**wa śmietnik że serwer się będzie blokował .... Spoko ja tam nie potrzebuje głosów od kogoś kto sam kiedyś śmietnik sprzedawał:polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Wladi nie głosowałem na twoją fotkę bo po wygranej będzie na forum taki k**wa śmietnik że serwer się będzie blokował .... Spoko ja tam nie potrzebuje głosów od kogoś kto sam kiedyś śmietnik sprzedawał:polew::polew: Że co robiłem Wladi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ale czego nie zrozumiałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Tego co napisałeś,jaśniej proszę Wladi .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Haha ja Ci mam tłumaczyć że też miałeś kiedyś padaczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Wladi zapamiętaj sobie jedno że nigdy w życiu nie miałem chorób jak padaczka itp ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Wladi zapamiętaj sobie jedno że nigdy w życiu nie miałem chorób jak padaczka itp ..... :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zapraszam serdecznie http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/zlot-ogolnopolski-a4-oem-2-4-sierpnia-2013-ostrow-wielkopolski-270668/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi