mydlo Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 cierpliwość fotografowanych przedewszystkim !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 mateogda widziany wczoraj wyjezdzajacy z pustek to czarne cinquecento mrygajace awariami to bylem ja :gwizdanie: mam nadzieje ze na nastepnym spocie sie juz pokaze bo we wtorek mam odbierac autko od mechanika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 mateogda widziany wczoraj wyjezdzajacy z pustek to czarne cinquecento mrygajace awariami to bylem ja :gwizdanie: A ja sobie myśle, co ten wariat mi mruga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 jutro karting? ;] mowcie to sobie swoj kask zabiore bo chyba ostatni dzien na dworzu jutro bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 coś pogoda znowu jest nie bardzo no ale w zeszłym tygodniu fajnie bokami się jeździło :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 czy szukamy jakiejs zadaszonej miejscowki w zwiazku z pogoda? czy wszyscy przed telewizorami dzis zostaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 na kregle do aquaparku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 czy szukamy jakiejs zadaszonej miejscowki w zwiazku z pogoda? Kiedyś padła propozycja parking w centrum handlowym Matarnia. Można tam się przenieść ze spotami. na kregle do aquaparku Ja na kręgle się nie piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 mysle ze matarnia byla by ok i mozna by sensowniejsze foty porobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 to okreslmy jakos albo napiszcie sprayem na GAJOSie gdzie jedziecie do sopotu mam blizej ale przezyje tez inne miejscowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 ewentualnie Alfa centrum, tam wiem ze na 100% grzeja : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Proponuję spotkać się dziś pod Gajosem a najwyżej tam zdecydujemy o zmianie miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Proponuję spotkać się dziś pod Gajosem a najwyżej tam zdecydujemy o zmianie miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 a ja nadal czekam na telefon od mechanika ze auto jest do odbioru no to juz nie wpadne bo nadal nie mam auta EDIT!!! w koncu odebralem auto troche rzeczy sie sypnelo wiec trzeba bylo z tym zrobic porzadek autko odpala jak powinno i nie rzyga wszedzie ropa oraz ma seryjne przyspieszenie a nie mulowata padaka wiec na nastepny spot zjawiam sie na 100% pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 wiec na nastepny spot zjawiam sie na 100% trzymamy za język Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 trzymam za język dobrze,że nie za sutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 dobrze,że nie za sutki Ja wiem że Ty byś chciał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 oj wy zwyrole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 To co panowie, w środe matarnia :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 To co panowie, w środę matarnia :?: No tak jak ustaliliśmy, na końcu parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi