wladi Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Jak by ktoś miał ochotę prędzej wpaść na bajere to ja będę już od rana;) memory five-wladi i wszystko jasne:)
mydlo Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Panowie gdzie kupie w 3miescie takie cos?NASADKA UDAROWA17Mm do alufelg GERMANY (3180015383) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja kupilem zestaw 3 nasadek w tym ta o ktorą pytasz w JULA
wladi Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Ja chyba koło 17 powinienem być Nie wiem czy do tej godziny jeszcze będę
Tomeks Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 mi tam wszystko jedno,choc u Ola dawno juz nie byłem:naughty:
porki18 Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Panowie sory ale mi się jutro nie uda wpaść chociaż chciałbym
Bieniek Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Ja bede,ale pewnie do 19max. Do 20 czynny jest transbud,a musze zrobic zbieznosc.
Bieniek Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Jak po mnie Olo przyjedzie kolo 17. Ale mozesz po mnie wpasc teraz Jakby co to dzwon,bo wychodze z roboty.
funio6 Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Słuchajcie mam pytanko kojarzycie to auto i klubowicza ?? Oferta - Audi A4 - Witam. Mam na sprzedaż powyższe auto. Jestem 2 właścicielem od nowości. Samochód nie wymaga wkładu finansowego.Bardzo rzadko spo warto kupić czy nie ? widzę,że auto ma klubowe ramki więc jest szansa na fajny zakup z góry dziękuje za zainteresowanie
Łepski Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Słuchajcie mam pytanko kojarzycie to auto i klubowicza ?? Oferta - Audi A4 - Witam. Mam na sprzedaż powyższe auto. Jestem 2 właścicielem od nowości. Samochód nie wymaga wkładu finansowego.Bardzo rzadko spo warto kupić czy nie ? widzę,że auto ma klubowe ramki więc jest szansa na fajny zakup z góry dziękuje za zainteresowanie Nie przypominam sobie tego auta kiedykolwiek na spocie Ale mogę się mylić
funio6 Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 dlatego piszę do was ponieważ ja byłem może 2 razy na spocie i jeszcze nie poznałem ludzi szkoda myślałem,że znacie klienta bo furka nawet wygląda obiecująco.
Tomeks Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 zapytaj lepie w dywizionie B6,może tam ktos skojarzy auto,poprzedni własciciel np
funio6 Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 kurde nie wiedziałem,że tutaj są tak ekspresowe odpowiedzi jestem pod wrażeniem z góry dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi