Tomeks Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 tak poważnie,to z bienkiem będziemy wymieniali podnosnik szyby w lupo i przy okazji byśmy mogli myknac tylnie klocki w dwaipółtedei,bo sam widziałeś w zeszłym tygodniu jak wyglądały:wink: ---------- Post dopisany at 12:59 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ---------- a wiesz,bienka nie chciałbym dopuszczać do A4,swojej nie ma,to w mojej bedzie chciał cos sp***dolic:decayed:
Łepski Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Zalatw imbus 7ke do hebli i cos do wkrecenia tloczka
mateogda Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Mnie dziś nie będzie, obiecałem córce, że pokoloruje z nią Rainbow Dash po pracy.
dziadek Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Mnie dziś nie będzie, obiecałem córce, że pokoloruje z nią Rainbow Dash po pracy. tylko kolorów nie pomyl bo tam są różne w zależności który kucyk
Tomeks Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Mateusza nie bedzie,kazalam mu bawić sie z dzieckiem.Monika. tak brzmiał post przed edycją przez mateo:facepalm:
wladi Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 wladiCzarnula sprzedana okolice pucka nowy nabywca Mariusz Jeżewski No to elegancko:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
mateogda Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Mateusza nie bedzie,kazalam mu bawić sie z dzieckiem.Monika. tak brzmiał post przed edycją przez mateo:facepalm: Może i tak było, Ty wiesz lepiej, w końcu częściej z nią gadasz. Wysłane z telefonu...
Tomeks Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Mateusza nie bedzie,kazalam mu bawić sie z dzieckiem.Monika. tak brzmiał post przed edycją przez mateo:facepalm: Może i tak było, Ty wiesz lepiej, w końcu częściej z nią gadasz. Wysłane z telefonu... aaa,tak Tobie mówi....
Tomeks Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Te dwie padaczki nazywasz audicami?
Booster Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 jutro spocicie się na Matarni czy u Olka?
Cristoforo Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 siemka łobuzy Czy nadkole przód lewe do b6 można dostać z wentylacją aby chłodzić IC ? tak samo jak do B5 z S4
Cristoforo Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Nie. czyli co mam sobie klapkę od wywietrznika z kibla zamontować
Cristoforo Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 mam inny pomysł z nadkola s4 b5 wytnę tą kratkę i znituje i będzie git majonez
Rekomendowane odpowiedzi