Tomeks Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 to w srode juz odnowiona fura wpadasz? wpadam,wpadam rezerwuje ktos tor? kto jest chętny? rezerwacją może zajmiesz się ty Olek ,masz najbliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 wywalilo mi kontrolke air bag usunal by mi ktos blad vagiem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 hehe mam ten sam problem od razu jak odpalam auto zapala się kontrolka Brat mi popsuł auto aaaaa 2 dni mnie nie było, wracam i kontrolka się świeci. Mam nadzieje ze do środy będę już miał zimowe kółka. Bo jak na razie mam je w częściach, opony na jednej stercie felgi na 2 A ile kosztują gokarty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 A ile kosztują gokarty ? o co,na chipsa oszczędzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 wywalilo mi kontrolke air bag usunal by mi ktos blad vagiem?? spoko loko, zawsze mam VAGa w aucie... gokarty moge zaklepac, tylko ile osob bedzie na 100% ? i czy spotykamy sie przy kartach czy jedziemy z matarni? jezeli tak to na ktora. KOSZT kolo 50 zeta, za 15 minut . tak bylo ostatnio chyba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 wywalilo mi kontrolke air bag usunal by mi ktos blad vagiem?? spoko loko, zawsze mam VAGa w aucie... gokarty moge zaklepac, tylko ile osob bedzie na 100% ? i czy spotykamy sie przy kartach czy jedziemy z matarni? jezeli tak to na ktora. KOSZT kolo 50 zeta, za 15 minut . tak bylo ostatnio chyba.. no faktycznie,Olo mi raz kasował błąd poduchy wezmiemy te średnie,15min. to jakoś 32zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 a są miejsca na widowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Transmisja na żywo... [br]Dopisany: 24 Listopad 2008, 23:22_________________________________________________ Gili,to ty odśnieżaj disgust,bo na spota nie dotrzesz decayed,a czas w końcu się pokazać baseball Dobra na Matarnię mam bliżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Transmisja na żywo... [br]Dopisany: 24 Listopad 2008, 23:22_________________________________________________ Gili,to ty odśnieżaj disgust,bo na spota nie dotrzesz decayed,a czas w końcu się pokazać baseball Dobra na Matarnię mam bliżej... no to czekamy [br]Dopisany: 24 Listopad 2008, 23:33_________________________________________________no i co z tymi kartami ,są chętni? Mydło,mięczaku,co się nie odzywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Ja odpadam ;(, jutro mam delegacje w firmie i wracam kolo piatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Ja odpadam ;(, jutro mam delegacje w firmie i wracam kolo piatku niema to jak delegacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 niema to jak delegacja no no, a gol strzelony na wyjezdzie liczy sie podwojnie :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 no no, a gol strzelony na wyjezdzie liczy sie podwojnie :D:D no niech to twoja przeczyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 To będzie 1:1 :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 a w następstwie rzut sędziowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 To będzie 1:1 :bicz3: no chciał by,bedzie zawieszenie na co najmniej jeden sezon :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy BLUZY POLARY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Panowie: jest już jakaś wersja ostateczna gdzie dziś robimy spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 wygląda na to że na matarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Niestety nie bedzie mnie dzisiaj...Milej zabawy i do zobaczenia za tydzien:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi