Tomeks Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Moze być 19,generalnie mam to w d*pie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Siemano, jest dzis spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 jest A kto będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Alona Bieniek właśnie do mnie napisał że odpada, ja i Łepski chyba też więc ze spotu nici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 no wlasnie kto bedzie, bo ja nie wiem czy mi sie z domu chce wylazic ---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 18:19 ---------- jaaaaaa, no dobra, to za tydzien? jestem do 28go, albo mozemy zrobic jutro spota lub tez w piatek? :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 w sumie moze byc jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Oj ciągnie was do siebie,ciągnie:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Panowie jest u nas w 3M firma zajmująca się profesjonalnie odnawianiem alufelg ? Mówiąc profesjonalnie chodzi mi o jakość wykonania usługi , paletę barw oraz sposób malowania - nie chcę tego robić u "Wieśka w garażu". Chciałbym odświeżyć komplet 18 z auta staruszka z tym że jedno koło jest do delikatnego prostowania a jedno trzeba spawnąć na wew. racie... Niby koła ori AMG a staruszek i tak znalazł na nie sposób... Nie chciał bym zawracać doooopy chłopakom z Wawy żeby ogarnąć te koła w renowacjafelg.pl ale jak nie będzie innej alternatywy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Panowie jest u nas w 3M firma zajmująca się profesjonalnie odnawianiem alufelg ? Mówiąc profesjonalnie chodzi mi o jakość wykonania usługi , paletę barw oraz sposób malowania - nie chcę tego robić u "Wieśka w garażu". Chciałbym odświeżyć komplet 18 z auta staruszka z tym że jedno koło jest do delikatnego prostowania a jedno trzeba spawnąć na wew. racie... Niby koła ori AMG a staruszek i tak znalazł na nie sposób... Nie chciał bym zawracać doooopy chłopakom z Wawy żeby ogarnąć te koła w renowacjafelg.pl ale jak nie będzie innej alternatywy... Strona główna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Booster robiłeś tam koła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 kiedyś tylko prostowałem to zrobili dobrą robotę, ale kilku znajomków robiło kompletnie od prostowania po proszek i są zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Tez mogę polecić CNF odnawialem tam fele do B3 z polerowanym rantem i wkretami dookola, profi robota ale tez tani nie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ponad osiem lat temu odnawiałem tam ranty w OZtach w passacie b3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Kumplowi z roboty ostatnio zamiast proszkiem, pomalowali z pistoletu Do tego bardzo kiepsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Może zależy który oddział. Ja robiłem w tym co na Orunie się zjeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Może zależy który oddział. Ja robiłem w tym co na Orunie się zjeżdża Nie ma takiego:wink: Jeden w Osowej,drugi na kartuskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 No może na Kartuskiej, w Gdańsku bywam raz na rok a do tego z tymi felami było to z conajmniej 8 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Mydlany ma racje,kiedys na orunie jeździło sie kartuską,bieniu,za młody jestes .....słoiku:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 :grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi