fuso Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 robiłem w CNFie BBS 18" i robota zacna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ja kiedys robilem jakeis felgi i srednio wyszly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ci co robili i byli zadowolenie to z ciekawości ? - w którym "oddziale" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iras_gda Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 W CNF nie malują proszkowo - przynajmniej 3 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ja w osowej Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byradzio Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 W środę 26.02 będzie jakiś spocik? chętnie bym się przejechał z racji tego że teraz głównie jestem w Gdańsku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Pewnie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiszop80 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Witam Wiecie moze gdzie mozna zalozyc ori szybe ( tylna sobie zalatwilem) poza ASO w trojmiescie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Sprecyzuj o co ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiszop80 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 W ASO szyba z montazem okolo 2 tys. Nie ori z montazem 900 zeta,wiec wymienie z ubezpieczenia. Na poczatku chcialem za wlasna kase cos pokobinowac bo juz druga szkoda w ciagu roku. Takze pytanie juz nie aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ktoś już pisał ale nie zakodowałem gdzie dobrze fele pomalują i jaki koszt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 wladi a tak ze "2,3" posty wyżej jakbyś spojrzał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 wladi a tak ze "2,3" posty wyżej jakbyś spojrzał... I kolejny post napisany:decayed::grin: Wladi tu nie nalicza:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ale on sam sobie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ale on sam sobie liczy :grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Widziałem że CNF ale pytam o coś innego gady:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Kto dzisiaj będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Moge być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Moge być To bądź, Bieniek wam news'a sprzeda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Zjebalo mu sie auto? inne newsy mnie nie interesują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi