Steav Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam Towarzystwo Czy ktoś z was wie cos o sprzedającym lub miałby możliwość obejrzeć to auto dla mnie??? : AUDI A6 C5 2.8 200KM QUATTRO SKÓRY XENON NIEMCY !! (4039838849) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ktoś się dzisiaj wybiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Dzisiaj liga mistrzów. Moze 18?? Kto bedzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Czyli 18. Kto sie jeszxze wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Znowu nas trzech będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Jaca ma wpasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 No to rekord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Gugu33 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witam, czy w pomorskim regenerują gwinty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 W gdańsku tutaj: PUH NAGENGAST - Autoryzowany warsztat samochodowy ale battalionowcy polecają jakiś zakład w PL nazwa mi się zapomniała:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ta firma działa już ze 20 lat także jakieś tam pojęcie chyba mają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Nie napisałem, że nie mają polecić osobiście nic nie moge, bo nie regenerowałem. Wiem tylko, że funkcjonuje i To sporo czasu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Z Nagengast to taka robota na dwa uda Albo się uda, albo nie uda :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Gugu33 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 hehe no ale dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Na Battalionie chyba pisałeś, że masz Billa. Z nim najlepiej uderzyć do Zerkopolu w Wawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Wracając spiałem sie z bienkiem,powiem tyle... ...300 to mało,musi być 400+.......no i Q przydaje sie na starcie,potem tylko przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Nie podniecaj sie. Podlaczylem kompa i tak jak czułem. Egt padło. Ale i tak nie ma znikajacego pkt przy takich różnicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Bujaj sie,daj sie pocieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 hehehe Bieniek musimy kiedyś spróbować się na trasie seta jest po konwersji cewek od TFSI i zaczęło to dopiero jechać a właśnie pytałeś się kiedyś na spocie ile seta ma mocy , przy przeróbce wiązki znalazłem naklejkę na kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi