Tomeks Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ty to jestes niezbędny,jako komplet do skrzyneczki:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Do której będziecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 W zeszłą środę byliśmy do 20,ja dzisiaj bede do 19.15 ---------- Post dopisany 20-03-2014 at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany 19-03-2014 at 14:07 ---------- Lepski co ty odpierdalasz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 W zeszłą środę byliśmy do 20,ja dzisiaj bede do 19.15---------- Post dopisany 20-03-2014 at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany 19-03-2014 at 14:07 ---------- Lepski co ty odpierdalasz:decayed: http://i.imgur.com/HmdOeFg.jpg Ale o co Ci chodzi, że włosy zapuścił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ta,wlosy,peruke se jebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 :d:d:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 witam kolegów z Pomorza :hi: piszę w nietypowej kwestii mianowicie znalazłem na alledrogo samochód z Gdyni, z racji, że mieszkam ponad 600 km na południe nie opłaca mi się jechać, aby na miejscu przekonać się, że nie było warto czy znalazłby się ktoś chętny podjechać i zerknąć na samochód, oczywiście nie za darmo, dobra flaszka będzie głownie mi chodzi o karoserię (rdza) oraz silnik i ogólny stan link do ogłoszenia: Jeep Wrangler 34500.00 PLN. Gdynia - otoMoto.pl nie ukrywam, że zależy mi na czasie, bo od 1 kwietnia zmieniają się przepisy skarbowe, a po drugie, że w piątek jadę na zlot do Bukowiny, więc czasu pozostaje niewiele, z góry dziękuję za zainteresowanie, pozdrawiam ---------- Post dopisany 25-03-2014 at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany 24-03-2014 at 17:42 ---------- już nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Kto był wczoraj na spocie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 O k**wa, środa była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Łajzy,taka sprawa,jako ze spoty na matarni zjebaly sie totalnie,proponuje przenieść je do Gdyni,a dokładnie do mnie,łatwy dojaz dla każdego,jest gdzie stanąć,gdzie usiąść,zrobic grilla itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Masz ogród i grilla???) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Jestem za, tak 17.15, zjem coś i jadę do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Jep:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Łajzy,taka sprawa,jako ze spoty na matarni zjebaly sie totalnie,proponuje przenieść je do Gdyni,a dokładnie do mnie,łatwy dojaz dla każdego,jest gdzie stanąć,gdzie usiąść,zrobic grilla itd.Powiedz lepiej przez kogo się zjebały:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 ja tez za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 No to przyszły spot u mnie,wioślarska 11,akurat jest LM,będzie mozna tv wystawić i zorganizować klubowe oglądanie przy grillu i piwku:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Jak coś to mam "po Bieńkowy" zderzak S-linowy przód do sprzedania bo jednak kupiłem A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Jak masz cokolwiek z bienkowego auta,bankowo sie cos sp***doli,Ty osiagnales poziom ekspert... ...spierdolily sie plany:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Jak masz cokolwiek z bienkowego auta,bankowo sie cos sp***doli,Ty osiagnales poziom ekspert......spierdolily sie plany:decayed: to go pocieszyłeś eee nie mów dominowa brama cała:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi