Tomeks Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 2 tyg mnie juz nie bylo... :wallbash: teraz juz nie odpuszcze i bede bo jak nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 A kiedy do slupska sie wybieramy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 A kiedy do slupska sie wybieramy?? Na wiosne Nie wiem jak wy ale ja w grudniu mam za duże ciśnienie żeby się wybrać (chyba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Na wiosne Nie wiem jak wy ale ja w grudniu mam za duże ciśnienie żeby się wybrać (chyba). Popieram... chyba będzie ciężko się wybrać do Słupska w tym roku - przynajmniej dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 A kiedy do slupska sie wybieramy?? Na wiosne Nie wiem jak wy ale ja w grudniu mam za duże ciśnienie żeby się wybrać (chyba). JAkie cisnienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 A kiedy do slupska sie wybieramy?? Na wiosne Nie wiem jak wy ale ja w grudniu mam za duże ciśnienie żeby się wybrać (chyba). JAkie cisnienie? może Mateusz tylko raz w roku dostaje ,właśnie w grudniu i stąd to ciśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 JAkie cisnienie? Choinkę trzeba ubrać No wiesz niektórzy muszą pracować, itd...[br]Dopisany: 29 Listopad 2008, 13:37_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: Jak będziesz tyle lat po ślubie co ja to nie będzie cię już to tak śmieszyć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Mow mi wiecej to nigdy sie nie ozenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Mow mi wiecej to nigdy sie nie ozenie ożenisz nawet nie będziesz wiedział kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Panowie moze jakas klubowa wigilia przed swietami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Panowie moze jakas klubowa wigilia przed swietami?? wigilia będzie jak dotrę na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 A przywieziesz prezenty :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 wigilia będzie jak dotrę na spota co ,wigilie odwołali w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 co ,wigilie odwołali w tym roku A Ty juz zacierałeś ręce że jakiś ruch świateczny będzie a tu jak widać kibel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 kto bedzie w srode?? moze na gokarty w koncu?? tylko trzeba uzbierac 12osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 z uwagi na zbliżające się święta,pewnie coraz gorzej będzie z frekwencją,wiadomo,świąteczny kocioł w pracy i w domu ;(,choć co dla niktórych,będą to kolejne okazje do wymówek ,może by w tą środę pierdulnąć jakiś rekord frekwencji ,co by zakończyć ten rok jakoś konkretnie,co? sprężyć się dziewczyny :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 ja tam jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 z uwagi na zbliżające się święta,pewnie coraz gorzej będzie z frekwencją,wiadomo,świąteczny kocioł w pracy i w domu ;(,choć co dla niktórych,będą to kolejne okazje do wymówek ,może by w tą środę pierdulnąć jakiś rekord frekwencji ,co by zakończyć ten rok jakoś konkretnie,co? sprężyć się dziewczyny :bicz3: Jak ci się kolorek poprawił to nas dopiero ciśniesz. Muszę się w końcu zjawić,bo wyślesz po mnie lawetę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Jak ci się kolorek poprawił to nas dopiero ciśniesz. Muszę się w końcu zjawić,bo wyślesz po mnie lawetę... widzisz,jak byś był na którymś spocie :gwizdanie:,to wiedział byś,że każdy ze "stałych bywalców" ciśnie ,im nas więcej,tym lepsza zabawa na rekordowym spocie było nas 10 czy 11 i to był najlepszy spot nie chłopaki ,pamiętacie wyścigi na 1/4 parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi