dziadek Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 oj tam pitolicie - dla mnie taki konwój to jedna z atrakcji BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Mydlany oststnio to samo powiedzal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ale on to od zawsze powtarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester11 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 witam Mam sprawe czy ktos posiada kabelek i vag zeby zczytac i skasowac bledy ze sterownika. Podjechal bym jutro na Matarnie jezeli ktos bedzie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 To bedzie pierwszy spot kolegi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester11 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 To bedzie pierwszy spot kolegi? tak , jakos wczesniej mnie nie bylo ;p A co jakies wpisowe jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Niee,jutro bede z kabelkiem,do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 To bedzie pierwszy spot kolegi? tak , jakos wczesniej mnie nie bylo ;p A co jakies wpisowe jest ? Browar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Niee,jutro bede z kabelkiem,do zobaczenia Daj znać czy będziesz. Mam nowego vaga to możemy przetestować u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester11 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 To o której 19 tak?? Z roboty pewnie po 18 wyjdę to z kokoszek nie daleko mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Spróbujemy zakodować jeszcze raz bluetootha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 to będzie dzisiaj ktoś czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester11 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 No ja jako nowy będę bo ktoś ma z kabelkiem podjechać Chyba nikogo nie będzie bo jestem a tu pustki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 .. pewnie laptopa ładują do VAGa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Bieniek jak milczy to znaczy, że pewnie angielski :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terio Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Siema. Jestem nowy, chciałbym się wbić na swoj pierwszy spocik w 3city... Jakas ustawka na forum czy poprostu środa 19:00 na matarni? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Siema,nie,tu piszemy zawsze,jak cos sie szykuje,śledź temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Tomeks, Bieniek, Wypsiu miło było poznać w BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 I wzajemnie. Chociaz do dzisiaj z mową mam problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Tomeks, Bieniek, Wypsiu miło było poznać w BT no a Łepskiego nie poznałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi