Tomeks Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 sam czy z "+1" ?? cicho,bo mnie jutro na spocie za***ie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 tomeks32 cicho,bo mnie jutro na spocie za***ie gwizdanie wy "dwa" jesteście dobre pantofle... pamiętam jak na letnim każdy się przechwalał że drewna do lasu... (druga sprawa że z drewnem było cienko na letnim...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 cicho,bo mnie jutro na spocie za***ie zabierz ze sobą drugi komplet kół !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 mydlo zabierz ze sobą drugi komplet kół !!! a co to za mixy będą się jutro odpierd... ?? 15 z B4 się znudziły czy jak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 a co to za mixy będą się jutro odpierd... ?? Przyjedz to zobaczysz :naughty: 15 z B4 się znudziły czy jak ?? Tomek chce zimówki zakupić i nie może się zdecydować to ja mu tylko decyzje przyspiesze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 a co to za mixy będą się jutro odpierd... ?? Przyjedz to zobaczysz :naughty: 15 z B4 się znudziły czy jak ?? Tomek chce zimówki zakupić i nie może się zdecydować to ja mu tylko decyzje przyspiesze jutro będę RS-em 4 1/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 tomeks32 RS-em 4 1/2 tongue4 połowa z 19 cali to 9,5 cala - chyba takie do Ciebie nie wejdą (no chyba że mowa o szerokości...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 jutro będę RS-em 4 1/2 Dobra dobra [br]Dopisany: 10 Grudzień 2008, 00:19_________________________________________________ tomeks32 RS-em 4 1/2 tongue4 połowa z 19 cali to 9,5 cala - chyba takie do Ciebie nie wejdą (no chyba że mowa o szerokości...) Mowa o samochodzie :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 2,1 litra - czyli zmniejszenie pojemności czy V4 zamiast V6 ? czy na lince 2,5 będzie ciągnęło coś o pojemności 0,400 cm3 ?? bo jak nie koła i nie pojemność to ja już nie wiem o co halo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 2,1 litra - czyli zmniejszenie pojemności czy V4 zamiast V6 ? czy na lince 2,5 będzie ciągnęło coś o pojemności 0,400 cm3 ?? bo jak nie koła i nie pojemność to ja już nie wiem o co halo... o prototypwego RS4 i 1/2 B11 na 2015r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 pojemność to chyba bedzie całe 1.1, biała (perła) wóz szybkiego reagowania podczas opadów śniegu [br]Dopisany: 10 Grudzień 2008, 00:28_________________________________________________ o prototypwego RS4 i 1/2 B11 na 2015r. Made by Garaż in Chylonia :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zlot Ogólnopolski Bukowina Tatrzańska III Urodziny "Audi A4 Klub Polska" >> ZAPISY << Przypominam również o możliwości składania zamówień na bluzy oraz polary klubowe do dnia 14.12.2008r. I to już jest ostateczny termin. >> ZAMÓWIENIA << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 i jak dziewczyny ,malujecie się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 i jak dziewczyny ,malujecie się? A RS'a 4 i pół już przyszykowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ja może też się przyszwędam po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 A RS'a 4 i pół już przyszykowałeś? nieee ,będę starą kichą Ja może też się przyszwędam po drodze naughty dawaj,dawaj koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 No i po pierwszym Teraz to już z górki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 sprzedam albo zamienię... http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam_lub_zamienie_18_rs6_z_oponami_2354018-t56766.0.html http://www.a4-klub.pl/smf/zamienie_18_rs6_z_oponami_2354018_na_19-t56765.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 http://moto.allegro.pl/item504350748_audi_a4_1_9_tdi_130km_mala_navi.html#gallery Zna ktoś auto lub sprzedającego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 No i po pierwszym Teraz to już z górki rozdziewiczony :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi