Tomeks Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 juz czuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 O 20 na parkingu podziemnym Galerii Przymorze jest spot Pomorskiego Klubu Audi, proponuję o 20 spotkać się tam bo w 2-3 osoby nie ma co na MC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) ok ja sie w takim razie zabieram do was pzdr a ma kktos vcds-a?? by cos porobic?? kurcze to ja juz nie wiem gdzie mam jechac:P bo z małego 3 miasta mam kawałek do was Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Piotr Czarnojan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 ja na przymorze nie dam rady czasowo,po spocie musze jeszcze skoczyc do makro,jutro sylwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 ok ja jade na 1wsze miejsce a potem sie zobaczy jak jakas zmiana to poprosze o esa 733-321-959 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 19 swietokrzyska. Booster ewentualnie pozniej mozemy podskoczyc na przymorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 19 swietokrzyska. Booster ewentualnie pozniej mozemy podskoczyc na przymorze. tak jak mowisz ok jade pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 nie dziekuj,spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) chcesz uczestniczyc w spotach?.....radze kupic golfa,leona,honde... albo octavie Edytowane 31 Grudnia 2015 przez mateogda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Burdel tu jak zwykle z tymi spotami. Dlatego to tak już tu jest od pewnego czasu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Hej. Potrzebuje dzis albo jutro wulkanizacje- ktos wie gdzie może być czynna w Trojmiescie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grz3si3k Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Siemanko Mobilki.. Małe pytanko - czy Ktoś tu w okolicach trójmiasta posiada A4 B6/B7 Avant na gwincie w miarę "komfortowym"? Nie sztywne jak zaspawane, ale w miarę wygodne..Chciałbym poznać opinię i w miarę możliwości obejrzeć auto, a może nawet doświadczyć przejażdżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 bieniek ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Może nie avant, ale gwint h&r i jest w miarę komfortowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terio Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ja mam bilstein b14 + kapeć 35 jak dla mnie jest O.K. ale przywykłem do gwintów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perver Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Mam AP w Avancie. Wg mnie bardzo komfortowy gwint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 w sumie,to ja mam avanta i mam tez gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastuff Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ją ten tydzień panowie? Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi