Sedrak Dan Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 To może i ja w końcu wpadnę Tapatalka
Tomeks Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 No to grubo się szykuje[emoji106]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sedrak Dan Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Ja chyba w pracy będę musiał zostać... Tapatalka
slhospo Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Kurde, przegapiłem wczorajszego spota :/ Ja już zapisuje się na następny wtorek, jeżeli ktoś będzie A jak ktoś będzie miał przy sobie VAG'a to już w ogóle cudownie będzie
kamtka Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 10 godzin temu, slhospo napisał: Kurde, przegapiłem wczorajszego spota :/ Ja już zapisuje się na następny wtorek, jeżeli ktoś będzie A jak ktoś będzie miał przy sobie VAG'a to już w ogóle cudownie będzie Frekwencja nie powaliła ale ogólnie było spoko. Za tydzień druga zmiana, więc dopiero podjadę 19-stego. Pozdro
MaTeo85 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 dokładnie 4 osoby to nie za dużo. Kolego @slhospo jak coś mam vcdsa jak potrzebujesz coś zrobić to pisz PW
slhospo Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 47 minut temu, MaTeo85 napisał: dokładnie 4 osoby to nie za dużo. Kolego @slhospo jak coś mam vcdsa jak potrzebujesz coś zrobić to pisz PW Dzieki Mateo, brakuje mi mocy powyzej 2k/rpm i za duzo pali ale juz wiem, ze musze wymienic przeplywke i egr :/ ale jak cos to bede pamietal
Hugo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ruszamy z zamówieniami na kalendarze klubowe 2018r. Jak ktoś jest chętny to zapraszam
slhospo Opublikowano 12 Grudnia 2017 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ja i tak bede przejezdzal niedaleko wiec wpadne.
bartek1182 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Gdzieś w trójmieście wymieniają fis?
Marcin Gugu33 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Siemka Z racji tego że 28 grudnia biorę się za przekładke gratów z b5 do mojej b5 to może ma ktoś zdolności albo nawet chęci w pomocy? Do przełożenia będzie: Navi i cały 2 din, Bose kpl, fotele przód elektryczne Recaro, kiera s4 i manetki. Z racji tego że nigdy się za to nie brałem mam obawy przy takich modach, no i nie wiem czy załatwię jakiś garaż, czy tylko parking będzie..
Rekomendowane odpowiedzi