dRACoNIx Opublikowano 24 Lutego 2022 Opublikowano 24 Lutego 2022 ja dziś też mogę być podjadę 20min poczekam jak nikogo nie będzie to zwijam
dRACoNIx Opublikowano 24 Lutego 2022 Opublikowano 24 Lutego 2022 2 godziny temu, dRACoNIx napisał: ja dziś też mogę być podjadę 20min poczekam jak nikogo nie będzie to zwijam Dziś nie było nikogo szkoda (:
Dandusiek Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 10 godzin temu, dRACoNIx napisał: Dziś nie było nikogo szkoda (: Bez ugadania wcześniej to ciężko niestety złapać kogoś Podejrzewam że jak trochę cieplej się zrobi to aktywność wzrośnie w temacie i więcej chętnych będzie. Parę razy coś udało się zgadać z chłopakami . Ja w razie czego jestem chętny jak będzie jakiś odzew.
dRACoNIx Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 18 minut temu, Dandusiek napisał: Bez ugadania wcześniej to ciężko niestety złapać kogoś Podejrzewam że jak trochę cieplej się zrobi to aktywność wzrośnie w temacie i więcej chętnych będzie. Parę razy coś udało się zgadać z chłopakami . Ja w razie czego jestem chętny jak będzie jakiś odzew. No ja już wcześniej pisałem że będę w każdy czwartek o 19:00 , a jak by miało by mnie nie być to wtedy dam znać ! więc 1 osoba na 100% jest , zapraszam innych
jaca.13 Opublikowano 3 Marca 2022 Opublikowano 3 Marca 2022 widać znów chętnych brak to może za tydziń się uda w wiekrzym gronie spotkać
george Opublikowano 3 Marca 2022 Opublikowano 3 Marca 2022 2 godziny temu, jaca.13 napisał: widać znów chętnych brak to może za tydziń się uda w wiekrzym gronie spotkać Jeżeli pod uwagę jest brana np. środa albo piątek to piszę. W czwartki o tej porze nie dam rady.
mateogda Opublikowano 3 Marca 2022 Opublikowano 3 Marca 2022 W dniu 26.02.2022 o 12:39, jaca.13 napisał: będziemy ! Rozumiem, że ceny paliw Cię zblokowały ale mogłeś dać znać to bym podjechał po Ciebie. Obecnym dziękuję za spota.
MaTeo85 Opublikowano 3 Marca 2022 Opublikowano 3 Marca 2022 Dzięki, miło było sobie troszkę pogadać Pozdro i do następnego.
jaca.13 Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 12 godzin temu, mateogda napisał: Rozumiem, że ceny paliw Cię zblokowały ale mogłeś dać znać to bym podjechał po Ciebie. Obecnym dziękuję za spota. Tomeks dzwonił do Mydlanego jak i do Ciebie Mateo nie odebraliście ani nie oddzwoniliście na forum też nie potwierdziłeś ze będziesz
mateogda Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 18 minut temu, jaca.13 napisał: Tomeks dzwonił do Mydlanego jak i do Ciebie Mateo nie odebraliście ani nie oddzwoniliście na forum też nie potwierdziłeś ze będziesz Do mnie nie dzwonił!!! Ja jadę na spota prosto z roboty, jak bym wyszedł później niż normalnie to bym nie jechał dlatego nie będę się deklarował. Skoro napisaliście, że "na stówę" będziecie to cisnąłem w ciemno ( po 6,20 pln za litr Pb95!!!), a że mydlanego nie będzie to było do przewidzenia, on nigdy nie jeździł na spoty co dwa tygodnie. Ja w przyszłym tygodniu napewno nie będę.
jaca.13 Opublikowano 6 Marca 2022 Opublikowano 6 Marca 2022 Tomeks twierdzi że dzwonił jakiś czas temu do Ciebie i nie oddzwoniłeś.
mateogda Opublikowano 7 Marca 2022 Opublikowano 7 Marca 2022 12 godzin temu, jaca.13 napisał: Tomeks twierdzi że dzwonił jakiś czas temu do Ciebie i nie oddzwoniłeś. Wyjaśnimy to sobie na spocie.
jaca.13 Opublikowano 8 Marca 2022 Opublikowano 8 Marca 2022 spoko to będziemy za tydzien.jutro odpuszczamy.
jaca.13 Opublikowano 8 Marca 2022 Opublikowano 8 Marca 2022 3 godziny temu, jaca.13 napisał: spoko to będziemy za tydzien.jutro odpuszczamy. Gili, Łepski ,Mydlany może uda sie Wam za tydzień też podjechac ?
Łepski Opublikowano 10 Marca 2022 Opublikowano 10 Marca 2022 W dniu 8.03.2022 o 21:09, jaca.13 napisał: Gili, Łepski ,Mydlany może uda sie Wam za tydzień też podjechac ? Postaram się, choć obiecać nie mogę
dRACoNIx Opublikowano 10 Marca 2022 Opublikowano 10 Marca 2022 Panowie czy ma ktoś z Was nowe mapy do rnse wersja nie led , i na spotkaniu w czwartek może mi wgrać ? dziekuje z góry olek
mateogda Opublikowano 10 Marca 2022 Opublikowano 10 Marca 2022 2 godziny temu, Łepski napisał: Postaram się, choć obiecać nie mogę Możesz obiecać, bierz przykład z innych. Ja 17.03. jestem na stówę.
Rekomendowane odpowiedzi