OLO_GDA Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 hehe z po czesci z nerwow na tego trupa , a po czesci z radosci ze kosztowalo mnie to tylko 130 zeta a nie iles tam tysia ... no i ulatwie zycie nastepnym bo ja do tego musialem sam dojsc ( a nie lubie sam dochodzic ) ... a u mechanika to wiecie jakby pojechali z taki klientem... 2tysie jak nic... bo to panie powazna awaria turbiny!
GILI Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 mydlo wszystko rozbija się o to czy będziesz OLO_GDA Jesteś prawdziwym pionierem.Sam naprawiam 3.0 tdi to już coś
pre_pl Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2009 brawo OLO mówiłem, że tyle kosztuje ta cześć Ale faktycznie, zero info w etce kurva, normalnie nie można dostać tego "osobno" w aso...
fuso Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 nom spacjalnie zanabylem solidne opaski na weze do dolotu i jutro bede uszczelnial zobacze czy przypadnkiem nie mam pekniecia w rurze miedzy turbem a IC tej w pasie przednim bo jak ostatnio ja widzialem to pamietam ze byla skorodowana wiec jutro powalczymy i sie zobaczy jak to wszystko wyglada od strony vag-a na forumie a6 znalazlem info ze ktos z tamtad chce sie pojawic u nas dzisiaj ciekawe czy przyjedzie :gwizdanie:
mydlo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 No to dziewczyny garderobe klubową zakladać i na spota śmigać !!!
fuso Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 garderoba byla niema to tamto jeszcze raz dzieki za spota
mydlo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 zdjęcia :!: kto był ? 12 aut. Dasz wiare kowboju??
mydlo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Widzisz przemas nawet to drętwe PO-MO-RZE zaczyna jakoś funkcjonować
pre_pl Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2009 no to jeszcze powiesz mi, że ktoś (więcej niż Łepski) był z Gdańska to spadnę z fotela
Tomeks Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 panowie ,spocik pierwsza klasa nowych widzę za tydzień również PS.ale żeśmy "wykorzystali" Ola :gwizdanie:
mydlo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 a no był np TomkaS brat był granatowy Avant B5 ale kto to na forum to nie wiem
Madas Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 gratuluje udanego spota i oby tak dalej .... POMORZE
pre_pl Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2009 no prosze, tomeksa brachol pokazał furacza.. POMORZE źle wymawiasz PO MO RZE :>
mydlo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 PS.ale żeśmy "wykorzystali" Ola Olo = VAG doktor ale do mojego i tak nie mógł się podłączyć
GILI Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Tomek dlaczego twój brat nie jest na forum :gwizdanie: miał by co pokazać :gwizdanie: Minołem A6 Quattro ,które zaparkowało na drzewie w oklicy Szymbarka rej PKSxxx dacie wiarę tak ślisko...
Tomeks Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Tomek dlaczego twój brat nie jest na forum :gwizdanie: miał by co pokazać :gwizdanie: Minołem A6 Quattro ,które zaparkowało na drzewie w oklicy Szymbarka rej PKSxxx dacie wiarę tak ślisko... jaca.13 to nick brachola a my z Olem zapitalaliśmy ponad 200km/h ,ja na letnich :gwizdanie:
mydlo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 a my z Olem zapitalaliśmy ponad 200km/h ,ja na letnich kamikaze ja zwątpiłem jak mi nagle na lewym pasie pługo-piaskarka wynurzyła się ze mgły
Rekomendowane odpowiedzi