Tomeks Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 no dziewczyny ,co tu taka cisza bo pracujemy i się już szykujemy System Eliminacji Studentów Jest Aktywny ??? jaraliśta cuś ,nie kumam was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Spoko loko Bieniek znam ten ból, sam mam 3 egzamy do zaliczenia [br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 17:43_________________________________________________ System Eliminacji Studentów Jest Aktywny ??? jaraliśta cuś ,nie kumam was Jak ktoś nigdy na studia się nie wybierał, i jarał po krzakach zielsko to nie wie o co c'mon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Uczylem sie do 4 rano,a i tak dal to czego sie nikt nie spodziewal :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Uczylem sie do 4 rano,a i tak dal to czego sie nikt nie spodziewal :sick3: Tak bywa, dlatego ja się bardzo mało ucze, więcej kwituje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Gili jednak kupcy się nie zdecydowali?? http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afb_audi_a4_25_tdi-t64097.0.html Psami było nie szczuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Wcale się nie odezwał ,nie będę czekał aż się w końcu namyśli. Nie chcę tak od razu sprzedać,ale niech powisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 gadalismy keidys zeby zakupic zarniki xenona jakos grupowo... kto chetny ? bo mi zaczynaja mrugac to i tak musze wyminiec.. a przy okazji mozna barwe troche podkrecic :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 gadalismy keidys zeby zakupic zarniki xenona jakos grupowo... kto chetny ? bo mi zaczynaja mrugac to i tak musze wyminiec.. a przy okazji mozna barwe troche podkrecic :naughty: ja jestem chętny,ale na standardowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 tomeks32 bierz 6k nie 4,3k bo później będziesz patrzyłna lampy Ola i będzie wqurw Cię brał... a co do "Systemu eliminacji" to studenciki dali znać że im się SESJA zaczęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 tomeks32 bierz 6k nie 4,3k bo później będziesz patrzyłna lampy Ola i będzie wqurw Cię brał... a co do "Systemu eliminacji" to studenciki dali znać że im się SESJA zaczęła SESJA -System Eliminacji Studentów Jebaniutkjich Alkoholików mydlo ostatnio zapytał mnie,czy może zdać u mnie parę butelek po piwie,mówię -dobra,przywiózł 5 skrzynek i zapytał czy może przywieźć resztę mam w RAVce dokładanego zenona,nie wiem dokładnie jaka barwa,ale świecą na fioletowo,wygląda za***iście,ale efektywność słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 PO flaszkach tez zbierasz??Mam pare na stanie :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 PO flaszkach tez zbierasz??Mam pare na stanie :cool1: tylko pełne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 tomeks32 mam w RAVce dokładanego zenona,nie wiem dokładnie jaka barwa,ale świecą na fioletowo,wygląda za***iście,ale efektywność słaba confused4 pewnie jakiś shit co ma 8k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 PO flaszkach tez zbierasz??Mam pare na stanie :cool1: tylko pełne :gwizdanie: Na pelne to trzeba na spota z kierowca przyjechac,albo gdzies inndziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Mydło będzie stawiał jak zda sesję bez warunków choć nie wiem czy nie wyjdzie go taniej zapłacić za warunek niż upić wódą całą 3M bandę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Tym bardziej, ze coraz wiecej nas przyjezdza. :kox: Ja ze swojej strony po sesje moge wpasc z flaszka :gwizdanie: :gwizdanie: Kilku studencikow jest , wiec moze zebrac sie pokazna ilosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ok ja biorę cebulę na zagrychę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ok ja biorę cebulę na zagrychę :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Jest !! Udało mi się być pierwszym na 200. stronie :decayed: (no poza podwieszonym Klejem który ostatnio był tu na walentynki... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Jest !! Udało mi się być pierwszym na 200. stronie :decayed: (no poza podwieszonym Klejem który ostatnio był tu na walentynki... ) Pojawilbys sie na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi