Tomeks Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Tomek gdzie mój szalik zacny :gwizdanie: u mnie w aucie a powinien być u mnie w szafce kibica :gwizdanie: bedzie bedzie,spoko czekałem na odpowiedni model,godny zacnego kibica Lecha
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Lecha [br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 23:31_________________________________________________bo dziadowskie barwy wyszły
Tomeks Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Lecha [br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 23:31_________________________________________________bo dziadowskie barwy wyszły :polew: sorry panie
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 spoko .... nie będę cytował nic o zielonej L :gwizdanie:
jarko Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Witam serdecznie Przepraszam że przeszkadzam, ale jak zwykle mam kilka spraw Zbieram zamówienia na kolejną turę polarków męskich, jeżeli ktoś reflektuje to: >> KLIK << Pojawiły się również w ofercie t-shirty dziecięce: >> KLIK << A także damskie koszulki - nowy fason: >> KLIK << Zapraszam również do udziału w ankiecie - wybieramy nowy kolor męskich t-shirtów: >> KLIK << No i przy okazji Zbieram fotki na marzec w konkursie na najładniejsze zdjęcie A4 na forum: >> KLIK << Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Wszystkich
OLO_GDA Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 jest już wiosna,dosyć ciepło,może przeniesiemy się z powrotem do gajosa proponuję już jutro na godzinę 18 co wy na to NO WLASNIE!, gdzie spot? na 18 pod gajosa to moze fdam rade. na matarnie bedzie ciezko! kto i gdzie bedzie?
mydlo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 jest już wiosna,dosyć ciepło,może przeniesiemy się z powrotem do gajosa proponuję już jutro na godzinę 18 co wy na to W okresie wiosenno-letnim jak dla mnie wszystko co przed 20 gdziekolwiek by było zupełnie odpada
Artur_pogórze.g Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jestem neutralny Dopasuje sie ale jestem ciekaw co Gili z Fazim na to bo poza Olo który sie wypowiedział mają najdalej na spoty :gwizdanie:
antonio Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ja pod Gajosa mam 41km a na Matarnię 36,5km :gwizdanie: i na Matarnię mam lepszą drogę - ładniutki asfalcik bez dziur i studzienek mówię o obwodnicy
OLO_GDA Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jestem neutralny Dopasuje sie ale jestem ciekaw co Gili z Fazim na to bo poza Olo który sie wypowiedział mają najdalej na spoty :gwizdanie: hehehe, to trafiłeś bo ja mieszkam na zabiance to pod gajosa moge wpasc w kapciach po kolacji :D:D
Tomeks Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 W okresie wiosenno-letnim jak dla mnie wszystko co przed 20 gdziekolwiek by było zupełnie odpada dlatego proponuję 18 Jestem neutralny Dopasuje sie ale jestem ciekaw co Gili z Fazim na to bo poza Olo który sie wypowiedział mają najdalej na spoty :gwizdanie: no właśnie ,zapomniałem o tych trollach
mydlo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 dlatego proponuję 18 :tongue4 No to się bujaj Pumeks
Bieniek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 To robimy??Ostatni spot na matarni czy juz gajos??No i 20 czy 18?
Lodówa Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 pany jeszcze dzisiaj matarnia o 20 i sie zgadamy co do następnego
mateogda Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 W okresie wiosenno-letnim jak dla mnie wszystko co przed 20 gdziekolwiek by było zupełnie odpada Mnie niestety też, napewno środy i poniedziałki, pozostałe dni może bym zdążył.
Tomeks Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 W okresie wiosenno-letnim jak dla mnie wszystko co przed 20 gdziekolwiek by było zupełnie odpada Mnie niestety też, napewno środy i poniedziałki, pozostałe dni może bym zdążył. a spoty pod gajosem niebyły o 18
Łepski Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a spoty pod gajosem niebyły o 18 O 20 były mi zresztą też bardziej matarnia pasuje
Rekomendowane odpowiedzi