mydlo Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zdrowych, wesołych Świąt Panie i Panowie. PS. Nie schlać się, żeby wszyscy się pojawili we wtorek
MyStOry Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 kurde no, zerwalem kapcia wczoraj na skwerze , w aucie bylo 5 osob;P do 5,5tys trzymalem. Potem wrocilem do domu i cos mi piszczy co jakis czas z przodu auta... ;p mam sie tym przejmowac?;p czy nie i normalnie uderzac na spota? o matko ile ja offtopuje.. dzisiaj jak wyjade lukne czy dalej piszczy.. a co to moze byc? jadac prosto to slysze co jakis czas krotki pisk.. na wyzszych nie slysze bo tlumik..
OLO_GDA Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Olo - tak ja leciałem tym mietkiem... Jak na 177KM to i tak dawał radę za Twoim autem a zmieniając temat - wesołego alleLula hehehe, a ja juz myslalem ze jakas mafia sie do mnie doczepila, bo zjezdzales za mna za kazdym razem jak zwalniałem... ;] dzieki Tobie, moje a4 po raz drugi zamkneło licznik ;] DZIEKI ! i rowniez wszystkim wesolych i spokojnych !
Artur_pogórze.g Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 To ja na koniec :> Wesołego alleluja
antonio Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zdrowych, wesołych Świąt Panie i Panowie. PS. Nie schlać się, żeby wszyscy się pojawili we wtorek ja raczej dojadę chyba, że praca mnie zatrzyma MOKREGO PONIEDZIAŁKOWEGO LANIA
Lukaz Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Witanko, Jestem z lubelskiego, ale tak się składa że jestem na święta w Gdańsku. Nie byłem wcześniej na żadnym spocie, bo od niedawna jestem posiadaczem A4. Można by tam do was na Matarnie zajrzeć? Tylko prosiłbym o jakieś info co i jak, czy do kogoś trzeba się zgłosić. Pozdrawiam i miłego lanego popołudnia
OLO_GDA Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Witanko, Jestem z lubelskiego, ale tak się składa że jestem na święta w Gdańsku. Nie byłem wcześniej na żadnym spocie, bo od niedawna jestem posiadaczem A4. Można by tam do was na Matarnie zajrzeć? Tylko prosiłbym o jakieś info co i jak, czy do kogoś trzeba się zgłosić. Pozdrawiam i miłego lanego popołudnia nie musisz sie zglaszac:D wpadaj na parking podziemny kolo IKEA, w tym tygodniu wyjatkowo we wtorek z tego co sie orientuje....
MyStOry Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 w ogole tam sa jakies sektory czy cos?
GILI Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Spotykamy, się zazwyczaj w parkingu podziemnym sektor B11
Ambro Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Mam nadzieje że i mi uda się jutro pojawić. Po raz pierwszy i na pewno nie ostatni P.S. Warto byłby poprawić godzinę i dzień w tytule tematu
antonio Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 chyba już wiara wie, że w tym tygodniu spot wyjątkowo jutro
Łepski Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Mam nadzieje że i mi uda się jutro pojawić. Po raz pierwszy i na pewno nie ostatni P.S. Warto byłby poprawić godzinę i dzień w tytule tematu Rzeczywiście jutro robimy wyjątkowo spota, zapraszamy jak najbardziej. Przynajmniej będzie więcej benzynek, a nie same traktory napędzane gnojówką :gwizdanie:
Ambro Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 a nie same traktory napędzane gnojówką :gwizdanie: Cały rok spoty odbywają się pod Matarnią ?
GILI Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Latem były w Sopocie pod Gajosem, ale teraz jest nas już za dużo
antonio Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Latem były w Sopocie pod Gajosem, ale teraz jest nas już za dużo miejmy nadzieję, że frekfencja będzie jeszcze bardziej dopisywać
Tomeks Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 a nie same traktory napędzane gnojówką :gwizdanie Łepski ,masz wpierdul
GILI Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Przynajmniej będzie więcej benzynek, a nie same traktory napędzane gnojówką :gwizdanie Lepiej mieć gnojówkę w baku jak w zbiorniczku płynu spryskiwaczy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi