Gość spedyt Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Planowaliśmy jechać bardziej w okolicach Kołobrzegu, prawdopodobnie zakwaterujemy się gdzieś bliżej, możliwe że wpadnę poznać ekipę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Planowaliśmy jechać bardziej w okolicach Kołobrzegu, prawdopodobnie zakwaterujemy się gdzieś bliżej, możliwe że wpadnę poznać ekipę no to rozumiem ze bliżej mnie sie zakwaterujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 no witam pomorze, wybieram sie poopalac nad nasze morze na poczatku lipca, wiec moze jakis spocik bo nastepnym razem to na zlocie zimowym sie zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 oj to widze ze szykuje sie jakis zlot nad morzem bo ja od 7 lipca urzeduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MACHINE Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 no witam pomorze, wybieram sie poopalac nad nasze morze na poczatku lipca, wiec moze jakis spocik bo nastepnym razem to na zlocie zimowym sie zobaczymy Takiej to dobrze... To nad Bałtyk, to do Włoch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Lukas a dokad jedziesz? Bo ja planuje przyjazd na d morze 9 lipca to moze pobalujemy gdzies razem rodzina A4 MACHINE sie uczy i pracuje to sie ma jedz z nami nad morze, bedzie fajnie :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ja to u Zdenia bede za plotem Ustka jednak wyrała Zdeniu szykuj sie i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MACHINE Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 MACHINE sie uczy i pracuje to sie ma jedz z nami nad morze, bedzie fajnie :drool: Hmm kusząca propozycja :drool: Kiedy odjazd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 hmm... 9 lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoKrY Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 HEHE... wpaść moge ale narazie w laFiesta w drodze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ale narazie w laFiesta laFiesty czasem były obok naszych spotów, zająbiste wydechy mają porobione Następne spotowisko można zrobić w Słupsku (jakoś połowa lipca, albo cuś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 laFiesty czasem były obok naszych spotów, zająbiste wydechy mają porobione o to fakt , piękne brzmienie Następne spotowisko można zrobić w Słupsku (jakoś połowa lipca, albo cuś) a sie ubawilem , juz w zeszłym roku sie odgrażaliście że przyjedziecie i nic no ale trzymam za słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 grin a sie ubawilem , juz w zeszłym roku sie odgrażaliście że przyjedziecie i nic jak wracałem od Ice'a to wyszukiwałem Cię, ale nie pojawiłeś się Także można powiedzieć, że na spocie w Słupsku byłem, ale nikt nie przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 wy sie szykujcie bo teraz moze byc inwazja klubowiczow z poludnia :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 jak wracałem od Ice'a to wyszukiwałem Cię, ale nie pojawiłeś się :tongue4 bo jechałes chyba kanałami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 bo jechałes chyba kanałami paaaanie, najgłówniejszą z głównych ulic przedefilowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 tongue4: paaaanie, najgłówniejszą z głównych ulic przedefilowałem :rolleyes hmmul.gówna hmm nie ma u nas takiej wiec jesteś kłamca kłamca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 o prosze jak temacik ruszyl z kopyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 o prosze jak temacik ruszyl z kopyta Wystarczyła twoja wizyta :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 no witam pomorze, wybieram sie poopalac nad nasze morze na poczatku lipca, wiec moze jakis spocik bo nastepnym razem to na zlocie zimowym sie zobaczymy To zapraszamy na plaże do Gdyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi