NIUNIAA4 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 oj chyba cale pomorze zwiedze sobie a co raz sie zyje prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 No to odnośnie części wschodniej służę za przewodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ja mogę być waszym przewodnikiem po Żuławach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 W sobotę rano będę już w Jastrzębiej Górze to po południu postaram się wpaść do was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 W sobotę rano będę już w Jastrzębiej Górze to po południu postaram się wpaść do was nie nooo, super-extra-golden-hiper fajosko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 a ja zbieram ekipe i mysle ze 9 lipca zawitam na pomorze takze chetnie adadur jesli chodzi o przewodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Witam ekipe z Trójmiasta wybieram się sie do was nad Polskie morze od 24 lipca będe w Jelitkowie w domkach ale mam pytanie ;)czy może kwatera jakaś u was byłaby dla mnie jak coś jeśli ktoś dysponowałby miejscem to byłoby fajnie, są to dwie osoby dorosłe i dziecko (Ja, żonka i córa moja) Jeśli cos to na PW i zadzwonie dogadamy reszte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Kurczę ... Ja tym razem się nie pojawię Wypada mi na tą sobotę pewna impreza w Żarnowcu i nie dałbym rady dojechać na czas, ale mam nadzieję że spotkamy sie na następnym spocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Kurczę ... Ja tym razem się nie pojawię Twoja strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Twoja strata No strata ,ale zobaczymy się na następnym... Ciekawe tylko jaka będzie frekwencja tym razem :gwizdanie: Ostatnio było dość słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Brynia prosze mapka na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goodspit Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 OK, teraz już wiem, od razu trzeba było pisać że obok ,, Błyskawicy" obok błyskawicy, daru pomorza i daru młodzieży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 OK, teraz już wiem, od razu trzeba było pisać że obok ,, Błyskawicy" cool generalnie to "obok automatu z kawą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Pogoda na sobotę już zamówiona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Pogoda na sobotę już zamówiona? no dzisiaj jest niemiło, pada od rana.... Ale jutro już ma być lepiej : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Będzie ktoś miał VAG-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Będzie ktoś miał VAG-a? jak zwykle ja znając życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 będę miał i ja i z chęcią podepnę brykę zdenia w celu przetestowania nowej funkcji w vag-comie U mnie nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 jak zwykle ja znając życie będę miał i ja No to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 będę miał i ja i z chęcią podepnę brykę zdenia w celu przetestowania nowej funkcji w vag-comie U mnie nie działa... uchyl rąbek tajemnicy, jaką funkcja ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi