Bieniek Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 OK. Ja bede od 11:30 na stacji. Jak sie bedzie przeciagalo to pojde do zoo Tomaszowi kolezanke nagram :kox:
Pszczółka12 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 albo Łabędzia [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 22:16_________________________________________________ ja dojade do Was ok. 17 podejrzewam, bo jeszcze musze odebrać swojego unidena o 13 tylko myślę jak mam jechać, czy Waszą trasą czy przez autostrade?? :mysli: :mysli: trudno powiedzieć, ale myślę, że autostradą będzie spokojniej w godzinach popołudniowych
Alona Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 albo Łabędzia [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 22:16_________________________________________________ ja dojade do Was ok. 17 podejrzewam, bo jeszcze musze odebrać swojego unidena o 13 tylko myślę jak mam jechać, czy Waszą trasą czy przez autostrade?? :mysli: :mysli: trudno powiedzieć, ale myślę, że autostradą będzie spokojniej w godzinach popołudniowych a jak się nazywa ta miejscowość gdzie jest ta świetna nowa droga??
Cristoforo Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 albo Łabędzia [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 22:16_________________________________________________ ja dojade do Was ok. 17 podejrzewam, bo jeszcze musze odebrać swojego unidena o 13 tylko myślę jak mam jechać, czy Waszą trasą czy przez autostrade?? :mysli: :mysli: trudno powiedzieć, ale myślę, że autostradą będzie spokojniej w godzinach popołudniowych a jak się nazywa ta miejscowość gdzie jest ta świetna nowa droga?? prospekt który leży w gabinecie u ministra i wejdzie za wieki
adadur Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 albo Łabędzia [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 22:16_________________________________________________ ja dojade do Was ok. 17 podejrzewam, bo jeszcze musze odebrać swojego unidena o 13 tylko myślę jak mam jechać, czy Waszą trasą czy przez autostrade?? :mysli: :mysli: trudno powiedzieć, ale myślę, że autostradą będzie spokojniej w godzinach popołudniowych a jak się nazywa ta miejscowość gdzie jest ta świetna nowa droga?? Alona ... najszybciej przejedziesz obwodnica - autostrada - zjazd w droge 22 lecisz cały czas prosto aż do skrętu na Piłę ... nowa droga chodzi ci o obwodnice Chojnic ... ładny kawałek ale to nie autostrada. Inna wersja to walić z Gdańska na Starogard Gd. ale ta droga jest często mocno zapchana a w dodatku kręta i wąska, nie mało też na niej wypadków.
Tomeks Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Alonka,powodzenie przy egzaminie jadymy pany,jadymy
GILI Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Właśnie Alona zdaj, zapomnij i w Pile zawitaj Śniadanko małe poprawki w makijażu i wylatujemy
Bieniek Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Ja tez za godzinke startuje.Po drodze wstapie zakupic piwko ciemne o ktorym rozmawialismy na spocie.Ktos chetny??
Ambro Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 No i zaległa ciszaaa. Czy jest ktoś kto nie pojechał ? ;(
pre_pl Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 ja pojechałem i już wróciłem Jak niektórzy wiedzą, PO MO RZE miało trochę przygód - ale jest ok chyba
Cristoforo Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Jak niektórzy wiedzą, PO MO RZE miało trochę przygód - ale jest ok chyba pękła gumka :gwizdanie:
pre_pl Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 wrócą to napiszą albo powiedzą na spocie...
H_S_B Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 ja pojechałem i już wróciłem Jak niektórzy wiedzą, PO MO RZE miało trochę przygód - ale jest ok chyba kozak zamiast znaczku na grilu takie gumowe oooo
Bieniek Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 JA jestem.WIecznie glodny to postoj na posilek byl...
GILI Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Jesteśmy w domciu cali i zdrowi Dzięki z wspólny zlot
Iverson Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 witam PO MO RZE , dziękuwa za wczorajszy spot przy autach , dawno się tyle nie smiałem :polew: :polew: , jesteście mega zajebiści goście
Kacza Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Ja juz tez w domu..glodny jak diabli dzieki za zlocik
GILI Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Widać po nie których, że dawka była prawie śmiertelna Powrót, Kościerzyna Zdjęcie z Ikoną Kreska z Aloną
Rekomendowane odpowiedzi