Ambro Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Trzeba będzie zabrać Twojego klekota na spot i ładnie przywitać się na live wtedy będę miał drivera i będzie można piwko z Antonio obalić
Bieniek Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 :hi:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 22:48_________________________________________________Furkę i nick Szupryk kojarzę
Szupryk Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam Bieniek ! Jak tam, kiedy na jakiś rajdzik lecisz ?
Bieniek Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 W tym roku moze byc ciezko.No,ale zobaczymy
Szupryk Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Kierownik słyszałem wraca do zdrowia, to może dacie radę, ale nic na siłe
Bieniek Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ojciec plaskaczem juz jezdzi, wiec kto wie.Planuje za miesiac na moto wsiasc,a za 2 na terenowki
Tomeks Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Tomeks z jaką prędkoscią pokonywałeś pokój w domku? Aż aparat Cię dobrze nie uchwycił z prędkością dwaipóltedei
antonio Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 ... i będzie można piwko z Antonio obalić dobre, dobre
bobek80081 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam.Chciał bym wykasować servic long life z fis-a czy ktoś z kolegów będzie w środe w stanie mi pomóc ?
Tomeks Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam.Chciał bym wykasować servic long life z fis-a czy ktoś z kolegów będzie w środe w stanie mi pomóc ? jasne ...przy okazji umyjemy autko i zatankujemy do pełna , a wszystko to,w zamian za możliwość spędzenia kilku chwil w twoim towarzystwie,kolego
Cristoforo Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Tomek ja Tobie umyje autko w zamian za Twoje towarzystwo
bobek80081 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Może ktoś będzie z VAG-im i umiejetnościami by temu podołać . Oczywiście nic za darmo
antonio Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam.Chciał bym wykasować servic long life z fis-a czy ktoś z kolegów będzie w środe w stanie mi pomóc ? Ja od siebie tyle: zajeżdżajcie częściej na spoty a ni ebędzie problemu z takimi rzeczami... :gwizdanie: Jak sie pali to wtedy szybko woda potrzebna..., polecam pokazywac sie na spotach a nie tylko wtedy gdy coś trzeba w aucie zrobić
Łepski Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 polecam pokazywac sie na spotach a nie tylko wtedy gdy coś trzeba w aucie zrobić to tylko 1-2h raz w tygodniu
Alona Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Siema Panienki, wróciłam z Irlandowni już :kox: :kox: a co tu tak cicho, co?? jak na zlocie?? :kox: :kox: aaaaa spota mozemy w czwartek zrobic, bo jutro jade do olsztyna do pracy i nie dam rady przyjechac.... :wallbash: w czwartek wracam dopieroooooooo Witam.Chciał bym wykasować servic long life z fis-a czy ktoś z kolegów będzie w środe w stanie mi pomóc ? Ja od siebie tyle: zajeżdżajcie częściej na spoty a ni ebędzie problemu z takimi rzeczami... :gwizdanie: Jak sie pali to wtedy szybko woda potrzebna..., polecam pokazywac sie na spotach a nie tylko wtedy gdy coś trzeba w aucie zrobić POPIERAAAAAAAAAAAM!!!!!!
Ambro Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 aaaaa spota mozemy w czwartek zrobic, bo jutro jade do olsztyna do pracy i nie dam rady przyjechac.... :wallbash: w czwartek wracam dopieroooooooo Jak co wtorek zaczyna się obradowanie czy spota robić w czwartek ja osobiście nadal jestem za czwartkiem :gwizdanie:
Cristoforo Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Alona ptasią grypę nam przywiozłaś ??? :gwizdanie: ruda
Rekomendowane odpowiedzi