Bieniek Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Tylko nie idz w felgi chrom :sick3: Kiedy lampy na stol ida?
Tomeks Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Kiedy lampy na stol ida? no trza sie w końcu sprężyć
Maciek80 Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Na klubowy kubek ja też się piszę Jak dobrze pójdzie na dniach znów wsiądę w jedyny słuszny model jedynej słusznej marki i wpadnę na spota to się dogadamy:) Aaa i generalnie jakby ktoś miał na zbyciu jakieś inne zabawki typu ramki, smycze itp to też jestem zainteresowany
Alona Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 A właśnie, wczoraj pod własnym blokiem widziałam tego sedana czarnego B5 co ostatnio go widział Gili??, z rejestracją na końcu S, zupełnie jak u mnie, naklejka klubowa z tyłu, czarny grill, piękne fele.... :rolleyes: ciekawe kto to!!!!!!!!!!!!! :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a padało i nie miałam jak mu karteczki zostawić żeby wpadał na spoty... hehe Na klubowy kubek ja też się piszę Jak dobrze pójdzie na dniach znów wsiądę w jedyny słuszny model jedynej słusznej marki i wpadnę na spota to się dogadamy:) Aaa i generalnie jakby ktoś miał na zbyciu jakieś inne zabawki typu ramki, smycze itp to też jestem zainteresowany piszę się na naklejki klubowe!!! xD
Kacza Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 tez bym wzial naklejki..ale jak to bedzie wygladac na passacie
mydlo Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Ogólnie fajny zestawik, tylko ta dokładka tylniego zderzaka to kicha straszna jak dla mnie
Alona Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 tez bym wzial naklejki..ale jak to bedzie wygladac na passacie normalnie :naughty: :naughty: Ty nie mysl o tych naklejkach tylko sie streszczaj, bo mi się nudzi w domu i nie mam z kim kawki wypić!! :tongue4: [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2009, 09:30_________________________________________________ Ogólnie fajny zestawik, tylko ta dokładka tylniego zderzaka to kicha straszna jak dla mnie a mi się te felgi nie podobają bleeeeeeee :sick3: :sick3:
Ambro Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 chrom _________________________________________________ To jak z tymi kubkami kto chętny ? Może lepiej zamówić teraz bo nie zostało wiele sztuk i do środy powinny dojść to byśmy rozdzielili na spocie
Tomeks Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Ogólnie fajny zestawik, tylko ta dokładka tylniego zderzaka to kicha straszna jak dla mnie no właśnie tył mi też nie podchodzi ,tym bardziej,że do tej dokładki trzeba też wymieniać tłumiki, z tyłu włożyłbym dokładkę s-line i byłoby git
Bieniek Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Pre namierzony w Gdansku na ul Czubinskiego
pre_pl Opublikowano 12 Września 2009 Autor Opublikowano 12 Września 2009 No no chyba się zdecyduje :gwizdanie: Ty się decydujesz od roku na sline przód, na lampy led, na zawieche niską, na felgi nowe... Pre namierzony w Gdansku na ul Czubinskiego u fryzjera byłem
Tomeks Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Ty się decydujesz od roku na sline przód, na lampy led, na zawieche niską, na felgi nowe... :tongue4
mydlo Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 z tyłu włożyłbym dokładkę s-line i byłoby git u fryzjera byłem chyba intymnego :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 u fryzjera byłem chyba intymnego :gwizdanie: :polew: to samo pomyślałem :laghing2:
Maciek80 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Hehehe widzę, że dział pomorski ma swój klimat
Ambro Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Dział pomorski obecnie chyba śpi albo w rozjazdach na jakiś rodzinnych posiadówkach Ja jestem przeziębiony więc siedzę tu sam
Rekomendowane odpowiedzi