GILI Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 nie wiem w co sie zaopatrzyc na spocie nic ci nie grozi ale nie wiem jak to wyjdzie, czy dziewczyna mnie pusci tak to jest z dziećmi też kiedyś byłem młody i się pytałem :decayed:
Tzieland Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 tylko, ze moja mi pierze, robi sniadania, obiady i kolacje, prasuje, sprzata i jeszcze zarabia, wiec musze sie pytac
Łepski Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 ja zaczalem od A4 z 98' i gorzej juz nie bedzie Za przeproszeniem ... chwalisz się, czy żalisz :?: wstyd to jakiś od malucha zaczynać Mario odstaw Jamesona już na dzisiaj Przestańcie już wszyscy te kocopoły pier**lić na forum, jak ktoś ma taka potrzebę to wyjaśnicie sobie wszystko na spocie o ile chłopaki z .eu zawitają
GILI Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Mario odstaw Jamesona już na dzisiaj albo nie pisz na stojąco
Tzieland Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Za przeproszeniem ... chwalisz się, czy żalisz :?: Przestańcie już wszyscy te kocopoły pier**lić na forum, jak ktoś ma taka potrzebę to wyjaśnicie sobie wszystko na spocie o ile chłopaki z .eu zawitają a ty cos w Gdyni malo rozgadany byles a tutaj walisz ostro lepski to ty chyba za bardzo nie jestes
Ambro Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 ...jestem ciekaw jakie byly wasze pierwsze fury w zyciu...maluchy, polonezy, fiaty?? ja zaczalem od A4 z 98' ... Przepraszam ale to mnie rozwaliło :bag: ...
Łepski Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 a ty cos w Gdyni malo rozgadany byles a tutaj walisz ostro lepski to ty chyba za bardzo nie jestes tak bardzo przeszkadza Ci brak komunikacji międzyludzkiej :?: Obiecuję poprawę .... tylko powiedz coś więcej niż "cześć".
Tomeks Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 ...jestem ciekaw jakie byly wasze pierwsze fury w zyciu...maluchy, polonezy, fiaty?? ja zaczalem od A4 z 98' ... szacun na pewno masz za***isty złoty łańcuch,co ...i skarpetki adidasa,ori Tzieland,oficjalnie ogłaszam cię moim ulubieńcem
mario1620 Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Łepski wcale nie ruszyłem dzisiaj Jamesona
mario1620 Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 ...jestem ciekaw jakie byly wasze pierwsze fury w zyciu...maluchy, polonezy, fiaty?? ja zaczalem od A4 z 98' ... szacun na pewno masz za***isty złoty łańcuch,co ...i skarpetki adidasa,ori Tzieland,oficjalnie ogłaszam cię moim ulubieńcem ja czynię to samo co Tomek
Bieniek Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 ja czynię to samo co Tomek Nie jestem zdziwionu
Maciek80 Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 rotces - nie udzielałem się na forum rok, czy nawet dłużej, więc mam chyba prawo być zdziwiony tym, że w tym czasie powstał drugi, bardzo podobny klub z dużą ilością osób z tego forum... Nie wiem o co Ci chodzi, bo wygląda na to, że każdą wzmiankę o A4.eu na tym forum traktujesz jako atak na Was a wcale tak nie jest. I na koniec, proszę Cię, nie pisz do mnie tak brzydko, bo ja nikomu nie ubliżałem A poza tym to wyloguj się bo mnie wkurwiasz, niemcu ze Śląska. A co do ekipy pomorskiej z A4.eu to zawsze są mile widziani i tak samo mam nadzieję, że my jesteśmy mile widziani na ich spotach
mydlo Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 żal to wszystko czytać. Jeszcze tydzień tego dymy to nam 1000 stron w 3-m pęknie
Lodówa Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 kvrwa szkoda ze mnie nie było ostatnio :polew:
Rekomendowane odpowiedzi